De Nationale Opera presenteert

Opera Thuis Kijk gratis naar de mooiste opera's!

Bekijk opera op Facebook en Youtube

De Nationale Opera komt bij u thuis!

Bekijk de gratis livestreams van enkele van de mooiste producties van De Nationale Opera.

Kijk via Facebook of Youtube.

Een bezoek aan ons theater en het in real live bijwonen van een opera is een bijzondere ervaring, maar een opera thuis meebeleven is dat ook! Geen gestress om op tijd te komen, omkleden is niet noodzakelijk en u schuift zo aan, eventueel met het bord nog op schoot. En ... wanneer het lastig is om naar ons theater te komen, is dit dé uitkomst!

Wij wensen u vanuit Nationale Opera & Ballet een prachtige voorstelling toe en hopen u binnenkort ook in ons theater te mogen begroeten.

 

 

Die Walküre

Componist Richard Wagner
Regie Pierre Audi

Die Walküre is de tweede opera van Wagners epos Der Ring des Nibelungen. Deze dramatische opera zit vol aansprekende muziek, zoals de befaamde Walkürenrit. De opname uit 2014 werd gemaakt tijdens de herneming van de befaamde Ringcyclus in de regie van Pierre Audi.

Uitzenddatum 12 april 2018 - 18:30

Bekijk via:

Youtube      Facebook

Les Contes d’Hoffmann

Componist Jacques Offenbach
Regie Tobias Kratzer

Les Contes d’Hoffmann is een ‘opéra fantastique’ waarin de romantische dichter Hoffmann in een dronkemansroes de belangrijke vrouwen uit zijn leven naar boven haalt. Werkelijkheid en fantasie lopen in dit meesterwerk in elkaar over. Tegelijkertijd met 'Opera in het Park' zenden we Les Contes d’Hoffmann uit op Facebook en Youtube.

Uitzenddatum 21 juni 2018 - 19:00

Bekijk via:

Youtube      Facebook