Seizoensbrochure 2021/2022

Lees in deze online seizoensbrochure alles over de producties die Nationale Opera & Ballet in het seizoen 2021/2022 ten tonele brengt.

Bladeren door de seizoensbrochure doet u door te klikken op de hoek van de pagina. 

Kwartaaltijdschrift Odeon

Odeon is een gratis magazine, dat viermaal per jaar verschijnt. Hierin vindt u informatie over De Nationale Opera, Het Nationale Ballet en over bijzondere activiteiten in Nationale Opera & Ballet. 

Alles wat u moet weten over Odeon

Naast boeken geeft De Nationale Opera ook een tijdschrift uit: Odeon. Odeon is een gratis magazine, dat viermaal per jaar verschijnt. Hierin vindt u informatie over De Nationale Opera, Het Nationale Ballet en over bijzondere activiteiten in Nationale Opera & Ballet. Abonnementhouders van DNO krijgen dit blad automatisch toegestuurd. Het is mogelijk een 'los' abonnement op het blad te nemen, dus zonder een opera-abonnement. Voor € 15 krijgt u Odeon een seizoen lang (4 nummers) thuisgestuurd. Losse nummers kosten € 4 incl. porto per stuk.

Neem een abonnement op Odeon
Blijf op de hoogte van de producties van De Nationale Opera, met achtergrondartikelen, interviews, foto's en nieuws.

Bestellen kan (met vermelding van uw naam en postadres) via kassa@operaballet.nl

Adverteren
Door de oplage van 10.000 per nummer is Odeon ook interessant voor adverteerders. Voor informatie en tarieven kunt u contact opnemen met De Nationale Opera, telefoonnummer 020-551 8953.

 

Odeon 121 | 2021

Maart 2021

Deze special edition staat volledig in het teken van het Opera Forward Festival. Vol informatie over de programmering, behind the scenes beelden en exclusieve interviews met castleden en makers. 

Download Odeon 121

Bekijk het Odeon-archief

 

Season paper 2021/2022

Lees alles over de plannen en programmering van Nationale Opera & Ballet voor seizoen 2021/2022 in deze online season paper. 

Bladeren door de season paper doet u door te klikken op de hoek van de pagina.