Seizoensbrochure 2023/2024

In de online seizoensbrochure staat alle informatie over het seizoen 2023/2024 van Het Nationale Ballet en De Nationale Opera.

Bladeren door de seizoensbrochure doet u door te klikken op de hoek van de pagina. 

U kunt ook de papieren versie van de seizoensbrochure aanvragen.

Kwartaaltijdschrift Odeon

Odeon is een gratis magazine, dat viermaal per jaar verschijnt. Hierin vindt u informatie over De Nationale Opera, Het Nationale Ballet en over bijzondere activiteiten in Nationale Opera & Ballet. 

Alles wat u moet weten over Odeon

Naast boeken geeft De Nationale Opera ook een tijdschrift uit: Odeon. Odeon is een gratis magazine, dat viermaal per jaar verschijnt. Hierin vindt u informatie over De Nationale Opera, Het Nationale Ballet en over bijzondere activiteiten in Nationale Opera & Ballet. Abonnementhouders van DNO krijgen dit blad automatisch toegestuurd. Het is mogelijk een 'los' abonnement op het blad te nemen, dus zonder een opera-abonnement. Voor €15 krijgt u Odeon een seizoen lang (4 nummers) thuisgestuurd. Losse nummers kosten €4 incl. porto per stuk.

Neem een abonnement op Odeon
Blijf op de hoogte van de producties van De Nationale Opera, met achtergrondartikelen, interviews, foto's en nieuws.

Bestellen kan (met vermelding van uw naam en postadres) via klantenservice@operaballet.nl

Adverteren
Door de oplage van 10.000 per nummer is Odeon ook interessant voor adverteerders. Voor informatie en tarieven kunt u contact opnemen met De Nationale Opera, telefoonnummer 020-551 8953.

32ste jaargang Odeon 131 | 2023

september/oktober 2023

In deze Odeon staan - met vele achtergrondverhalen en interviews - de volgende producties centraal:  

Mahagonny, Innocence, Lohengrin en Four Temperaments

Download Odeon 131

Bekijk het Odeon-archief

 

 

Positioning Ballet

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 februari 2023 kwamen artistiek directeuren van toonaangevende balletgezelschappen van over de hele wereld bijeen in Amsterdam, voor de derde editie van de door Het Nationale Ballet georganiseerde werkconferentie Positioning Ballet.

De artistiek leiders gingen met elkaar in gesprek over de huidige maatschappelijke ontwikkelingen die het werk binnen balletgezelschappen beïnvloeden en spraken over de toekomst van de balletkunst.

Via onderstaande link kunt u het verslag van deze editie bekijken en downloaden.