Alles wat u moet weten over uw bezoek

De belangrijkste informatie op een rij:

kom op tijd

Kom op tijd

 

  • Grote Zaal: bij een voorstelling in de Grote Zaal gaat de hoofdingang van het theater twee uur voor aanvang open. U kunt dan terecht in de Foyer Studio Boekman. Een uur voor aanvang opent ook de toegang tot de Foyer Grote Zaal.

  • Studio Boekman: bij alleen een voorstelling in Studio Boekman gaat de hoofdingang een uur voor aanvang open. Men kan dan terecht in de Foyer Studio Boekman.

Houd er rekening mee dat de deuren na aanvang van de voorstelling sluiten. U kunt dan geen toegang meer krijgen tot de foyer en de voorstelling.

garderobe

Jassen en tassen

In zowel de Grote Zaal als Studio Boekman is een garderobe beschikbaar voor het opbergen van tassen en jassen. We verzoeken bezoekers vriendelijk om geen tassen groter dan A4-formaat mee te brengen.

Balkon

Placering

De voorstellingen in de Grote Zaal zijn geplaceerd. U kunt op rang en stoelnummer boeken. De voorstellingen in Studio Boekman zijn ongeplaceerd. Bij het openen van de zaaldeuren kunt u zelf een vrije zitplaats kiezen.

Veilig betalen

Veilig betalen

In het theater hanteren we een pin only-beleid, zo kunnen we u sneller en veiliger van dienst zijn. Bij de bar, de winkel en de kassa kunt u contactloos betalen of pinnen.

Zaal

Maximum aantal bezoekers

De capaciteit van de Grote Zaal van Nationale Opera & Ballet bestaat uit circa 1600 bezoekers. De capaciteit van Studio Boekman bestaat uit 177 bezoekers.

Odeonzaal

Inleiding

Drie kwartier voor aanvang van de voorstellingen in de Grote Zaal vindt een inleiding plaats, met achtergrondinformatie die uw theaterbezoek kan verdiepen. De inleidingen zijn in het Nederlands en zijn gratis toegankelijk op vertoon van een geldig plaatsbewijs. Er wordt geen inleiding gegeven voorafgaand aan de voorstellingen in Studio Boekman.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Wij hebben een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet over uw bezoek, kaarten, randprogrammering en overige activiteiten.