Speeldata

12 oktober 2024, middagprogramma

Locatie

Nationale Opera & Ballet, Grote Zaal

Duur

3:00, 1 pauze

Tickets

Vanaf € 55

Vrouw met ballonnen in de vorm van '10'

Het beste van The School of Life Amsterdam

The School of Life Amsterdam bestaat 10 jaar! Geen beter excuus om onze geweldige docenten, meest behulpzame inzichten, relevantste onderwerpen en leukste spellen samen te brengen in één fantastisch middagprogramma.

Zorg dat je erbij bent op 12 oktober in Nationale Opera & Ballet! Onze favoriete locatie. Op ons eigen stekkie na dan, maar dat is te klein voor dit spektakel. Het precieze programma maken we later bekend. Wat we al wel vast kunnen verklappen is dat huisfilosoof Lammert Kamphuis van The School of Life deze hele middag aan elkaar zal praten! Denk je nu al: dit mag ik niet missen! Dan heb je gelijk! Dus schrijf je snel in nu het nog kan.

Ontwikkeling van binnenuit 

Verwacht talks die je nieuwe ideeën geven over precies die onderwerpen waar je nu mee worstelt (want sorry, zo uniek ben je nu ook weer niet...), stand-up philosophy om je aan het denken te zetten en aan het lachen te krijgen, betekenisvolle gesprekken met vreemden of bekenden en culturele en speelse elementen waarmee je lichtvoetig de diepte in gaat. Met als resultaat: inzicht in de richting waarin jij je de komende tien jaar wilt ontwikkelen, van binnenuit.

Wat je kunt verwachten

  • Talks van enkele van onze beste sprekers
  • Stand-up philosophy waarbij je jouw levensvragen kunt stellen
  • Diepgaande en luchtige gesprekken met bekenden en vreemden
  • Woorden die je raken, uitdagen en/of geruststellen
  • Nieuwe filosofische en psychologische inzichten 
  • Een bijzonder cultureel intermezzo
  • Inspiratie voor jouw ontwikkeling van binnenuit
  • Feestelijkheid!

Let op: de voertaal is Nederlands / Please note: the whole programme will be in Dutch

Over The School of Life Amsterdam

Betekenisvolle relaties aangaan en voldoening vinden. Je talenten inzetten voor een betere wereld. Je leert het niet vanzelf. Al zou het de normaalste zaak van de wereld moeten zijn om les te krijgen in het leven.

The School of Life is opgericht door de Britse filosoof Alain de Botton en tien jaar geleden in Amsterdam gestart met het idee om die plek te zijn waar je terecht kunt met grote en kleine levensvragen. Zowel persoonlijk als professioneel vind je hier de rust, ideeën, gesprekken en oefeningen die je nodig hebt om verandering te brengen, in jezelf en in de wereld. We verruimen je blik met inzichten uit de filosofie, psychologie en de kunsten en stellen je die vragen die je nodig hebt voor verandering van binnenuit.

Bestel kaarten

Prijzen

  • 1e rang:  € 71
  • 2e rang: € 65
  • 3e rang: € 55
loading Tickets worden geladen...