Balletseizoen Online

Bekijk onze voorstellingen thuis

Het streamingseizoen van Het Nationale Ballet gaat weer beginnen. Geniet van volledige registraties van diverse voorstellingen op ons online platform. Om u te bedanken voor uw steun de afgelopen tijd, bieden we u de eerste balletstream gratis!

Dancing Apart Together

Het Nationale Ballet  -  Vanaf 3 oktober

We openen het online seizoen met choreografieën uit Dancing Apart Together. In dit nieuwste balletprogramma ervaart u de rijke en pure eenvoud van het ballet van vandaag.

Van 3 t/m 31 oktober
GRATIS

Lees meer  Bekijk de trailer

Hans van Manen - Live

Het Nationale Ballet  -  Vanaf 10 oktober

Van de meer dan 125 balletten die Hans van Manen tot nu toe creëerde, is Live zonder twijfel het meest legendarische. Een iconisch ballet dat door gebruik van live videobeelden over deze tijd lijkt te gaan.

Van 10 oktober t/m 7 november
€ 2,95

Lees meer  Bekijk de trailer
48 uur toegang na aanschaf van de stream

The Same Space

Het Nationale Ballet - Vanaf 9 oktober

The Same Space is het nieuwste dansfilmproject van Peter Leung, young creative associate van Het Nationale Ballet. Het project maakt onderdeel uit van de Virtuele Residenties van de Nederlandse Dansdagen. 

GRATIS | tot eind november

Lees meer en bekijk de online première

DANCING DIVERSITY

Het Nationale Ballet - 25 oktober

Op zondag 25 oktober vieren wij met de voorstelling Dancing Diversity vijf jaar Black Achievement Month. Vanaf 20:00 livestreamen wij het prachtige programma van deze speciale jubileumeditie en beleven we deze op afstand, maar toch samen. 

▶ GRATIS | Beschikbaar op 25 oktober om 20:00

Lees meer

Wilt u de stream later nog een keer terugkijken? Dat kan! De stream blijft beschikbaar tot 22 november.

World Ballet Day

Het Nationale Ballet & World Ballet Day

Op 29 oktober vieren wij World Ballet Day met om 18:30 een extra lange, special én live online balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company, met dansers Elisabeth Tonev en Davi Ramos aan de barre en pianobegeleiding van Rex Lobo. Mis het niet!

▶ GRATIS | 29 oktober om 18:30 uur

Lees meer