Nationale Opera & Ballet Online

Beleef opera en ballet nu online

Nationale Opera & Ballet zingt en danst door, online! Met verschillende online programma’s, is er voor ieder wat wils. Kies de stoel met het beste uitzicht op uw scherm, zorg voor de lekkerste hapjes en drankjes en stel vanuit huis uw eigen opera- en balletavond samen. Ontdek het volledige aanbod hieronder en beleef de wereld van opera en ballet online!

 

Hans van Manen Variations

Het Nationale Ballet

Zes prachtige creaties uit het omvangrijke oeuvre van Hans van Manen, zowel bekende als onbekendere werken. Twee verschillende casts zorgen voor twee avonden fantastisch ballet! 

▶ €12,50 | Livestreams op 27 en 28 februari

Lees meer Koop kaarten 

Petite messe solennelle

De Nationale Opera

Bekijk Petite messe solennelle online en geniet van deze 'kleine plechtige mis', die met zijn grootse geluiden in werkelijkheid allesbehalve 'petite' is. “Prachtige muziek, prachtige uitvoering... Al na de openingsmaten geef je je gewonnen." - Het Parool.

▶ GRATIS | 24 januari t/m 24 april

Lees meer Bekijk de voorstelling

Practice at home

Het Nationale Ballet

Het bureau, de tafel of een kastje kan ook dienen als een barre! Trek een comfortabele outfit aan en volg online balletles met Ernst Meisner en Wendeline Dijkstra.

Lees meer Start balletles 1

Steun ons

Ook nu, op afstand, staat Nationale Opera & Ballet voor u klaar en brengen we ons theater via een online programma naar u thuis. Wilt u iets terug doen en ons een hart onder de riem steken, dan stellen wij dat zeer op prijs. Uw bijdrage komt volledig ten gunste aan de artiesten, zangers, musici, dansers en werknemers die hard hebben gewerkt aan alle voorstellingen. Hiermee hopen wij in de nabije toekomst, samen met u, weer volop te kunnen genieten van al het moois wat Nationale Opera & Ballet te bieden heeft. Wij danken u enorm voor uw steun en betrokkenheid.

 

 

Opera Forward Festival

De Nationale Opera

Laat je verrassen door wat opera óók kan zijn. Met werk van gevestigde artiesten en een nieuwe generatie makers, muzikale optredens en talks prikkelt OFF je hoofd en je hart. In 2021 beleef je OFF volledig online, vanuit je eigen festivalterrein. Het centrale thema van deze editie is ‘Where do we go from here?’

▶  18 t/m 21 maart 

Lees meer 

Concertstream: Viotti dirigeert Debussy en Tsjaikovski

De Nationale Opera

Aankomend chef-dirigent Lorenzo Viotti laat het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Koor van De Nationale Opera schitteren in dit nieuwe streaming concert. Met twee adembenemende symfonische werken van Debussy en Tsjaikovski.

▶ €12,50 - €17,50 | 4 maart 2021

Lees meer Koop kaarten

Zo geniet u thuis van onze voorstellingen

Waar kan ik een online voorstelling vinden? En hoe kan ik deze thuis bekijken?
We helpen u graag op weg.

Veelgestelde vragen

World Ballet Day

Het Nationale Ballet & World Ballet Day

Kijk terug! De extra lange, special én live online balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company, met Elisabeth Tonev en Davi Ramos aan de barre en pianobegeleiding van Rex Lobo

▶ GRATIS | Vanaf 29 oktober

Lees meer Bekijk de balletles

Eerder te zien

Faust [working title] - De Nationale Opera
20 november t/m 19 februari Lees meer

Voices out of Silence - De Nationale Opera
20 december t/m 17 januari Lees meer

Kerstgala - Het Nationale Ballet
19 december en 27 december Lees meer

Le Nozze di Figaro - De Nationale Opera
29 november t/m 27 december Lees meer

Back to Ballet - classic - Het Nationale Ballet
28 november en 4, 11 en 12 december Lees meer

Meer eerdere online voorstellingen