Speeldata

Deze productie was te zien in apr 2022

Locatie

Nationale Opera & Ballet, Boekmanzaal

Duur

0:30

Tickets

vanaf € 7,50

Hup Herman!

Hup Herman!

Herman het hangbuikzwijn houdt niet van wedstrijdjes. Dat vindt hij maar gedoe. De kippen kakelen juist elke ochtend om het hardst wie de eerste is, de beste,  de snelste. Op een dag denkt Herman: Ik zal ze eens laten zien wie hier de snelste is. Alle dieren moedigen hem aan. Hup Herman! Hup Herman! Maar is dat eigenlijk wel zo belangrijk, winnen of verliezen?

Illustratie: Yvonne Jagtenberg

De productie Hup Herman! staat opnieuw op het programma in seizoen 2023-2024. Meer informatie en tickets vindt u via onderstaande link:

Voor de allerkleinsten

Tijdens de Kindermuziekweek 2022, presenteert De Nationale Opera in het weekend van 9 en 10 april een viertal muzikale voorleesmomenten voor de allerkleinsten (2+), op basis van het boek Hup Herman! van Yvonne Jagtenberg.

Acteur Harpert Michielsen en muzikant Joost Brouwer vertellen, spelen en zingen het verhaal voor én met de kinderen in het publiek.Een feestelijke voorleesopera die de fantasie van jong en oud prikkelt!

 

VOORSTELLINGSINFORMATIE

Muzikale vertelling op basis van het prentenboek Hup Herman!

Tekst en illustraties Yvonne Jagtenberg

Verteller Harpert Michielsen

Muzikant Joost Brouwer

Dramaturgie Wout van Tongeren

                                   

Bestel kaarten

loading Tickets worden geladen...

KINDERMUZIEKWEEK IN NATIONALE OPERA & BALLET

Tijdens de Kindermuziekweek speelt De Nationale Opera ook de voorstelling Goud! (4+), een operabewerking van het sprookje van Grimm over de visser en zijn vrouw. Daarnaast is tijdens de gehele Kindermuziekweek het ballet Full Moon gratis online te zien.

Kindermuziekweek