From Audition to Performance: alle afleveringen

30 juni 2022

Op 2 juli 2022 voerde De Nationale Opera Studio Henry Purcells Dido and Aeneas uit in Paradiso. In de videoserie ‘From Audition to Performance’ volgen we de leden van de Opera Studio op hun reis, van de allereerste audities tot de uitvoering in Paradiso in Amsterdam.

Wil je de sterren van De Nationale Opera Studio live zien? Onderaan deze pagina vind je alle voorstellingen van de Opera Studioleden.

From Audition to Performance: aflevering 1

Claire Antoine

Aflevering 1

In deze eerste aflevering van ‘From Audition to Performance’ volgen we de sopranen Elenora Hu en Claire Antoine tijdens hun auditie voor exact dezelfde rol. Artistiek leider Rosemary Joshua zal moeten beslissen wie het beste in de rol past. Kijk en ontdek hoe het hele auditieproces in zijn werk gaat!

 

From Audition to Performance: aflevering 2

Elenora Hu

Aflevering 2

In de tweede aflevering van 'From Audition to Performance' zien we Opera Studio-leden Claire Antoine en Elenora Hu repeteren met dirigent Andreas Küppers, met artistiek directeur van De Nationale Opera Studio Rosemary Joshua en met bewegingscoach Edu Rojas. Onder hun professionele begeleiding worden zang, spel en beweging naar het hoogste niveau getild. Ondertussen komt de voorstelling steeds dichterbij...

From Audition to Performance: aflevering 3

Aflevering 3

Aflevering 3

In de derde en laatste aflevering van de videoserie 'From Audition to Performance' zien we hoe de leden van De Nationale Opera Studio en het Nederlands Kamerorkest voor het eerst samenkomen voor een orkestrepetitie in de NedPho-koepel. En we krijgen een sneak peek tijdens de generale repetitie in Paradiso Amsterdam op de dag van de voorstelling. Zijn de zangers hun zenuwen de baas? En wat zijn hun aandachtspunten tijdens die laatste dagen?