Partnerships

Nationale Opera & Ballet wil het leven van zoveel mogelijk mensen verrijken met de verwondering, schoonheid en betekenis van opera en ballet. Onze zakelijke partners helpen ons in deze missie.

Het hele jaar door creëert, produceert en presenteert Nationale Opera & Ballet producties van topkwaliteit. Vrijwel alles, van decors en kostuums, tot pruiken en special effects wordt in onze eigen ateliers aan het Waterlooplein gemaakt. De combinatie van ambacht, toptalent en geavanceerde theatertechniek heeft veel raakvlakken met thema’s uit het bedrijfsleven en wij faciliteren dan ook veelvuldig uitwisselingen van ervaring en kennis. Door zakelijke vraagstukken met een creatieve blik te bekijken ontstaat nieuwe energie en inspiratie.

Partnerships
Partnerships

Bedrijven kunnen zich op verschillende manieren aan ons verbinden. Van hoofdsponsor tot partner van een specifieke productie; ieder partnership van Nationale Opera & Ballet is maatwerk en kan bijdragen aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Zwanenmeer

Bijzondere ervaringen

Een optreden op locatie, het bijwonen van een repetitie, exclusieve voorstelling of een op maat gemaakt programma. Zomaar een greep uit onze bijzondere ervaringen.

Neem contact op voor meer informatie

Pieter Cool
Manager sponsoring & partnerships
T: +31 6 22 69 89 92
E: p.cool@operaballet.nl

Voor pers-gerelateerde verzoeken, contact pers@operaballet.nl
For press-related questions please contact pers@operaballet.nl