Speeldata

7 februari 2024

Locatie

Nationale Opera & Ballet, Grote Zaal

Duur

2:05, incl. 1 pauze

Tickets

€ 10

Frida campagnebeeld met Salome Leverashvili

Stap in de wereld van Frida!

Er komt een nieuwe editie van de Flirt XL! Beleef de turbulente wereld van Frida Kahlo in dans en kleur. De Flirt XL vindt plaats tijdens de generale repetitie van Frida op woensdag 7 februari in Nationale Opera & Ballet.

Flirt XL kaarten kosten € 10 en zijn alleen voor bezoekers van 16 t/m 35 jaar.

Frida

‘Adembenemende explosie van kleur’. Zo typeerde Theaterkrant in 2020 de wereldpremière van Annabelle Lopez Ochoa’s Frida. De inmiddels ook internationaal veelgevraagde productie vertelt het levensverhaal van een van de meest intrigerende kunstenaars van de twintigste eeuw: de Mexicaanse Frida Kahlo. Samen met ontwerper Dieuweke van Reij en componist Peter Salem maakt Lopez Ochoa in haar ballet de magie van Kahlo’s wereld tastbaar.

Bekijk hieronder de trailer uit 2020 en laat je meeslepen door de magische wereld van Frida!

Frida - Trailer 2020

Maia Makhateli in Frida

Bestel kaarten

loading Tickets worden geladen...

Jongeren

Voor jongeren vanaf 16 jaar maken we het graag extra aantrekkelijk om onze voorstellingen te bezoeken. Zo bieden we je mooie kortingen en organiseren we speciale events in ons theater.

My Muse & Me

My Muse & Me

My Muse & Me is hét jongerenlabel van Nationale Opera & Ballet! Voor slechts € 20 per jaar kunnen leden met grote korting (tot 75%) naar geselecteerde opera- en balletvoorstellingen in Nationale Opera & Ballet, met last-minute sprintkorting naar voorstellingen buiten deze selectie, deelnemen aan activiteiten rondom voorstellingen, kennismaken met de kunstvormen en andere jonge opera- en balletliefhebbers ontmoeten.

Korting voor studenten

Korting voor studenten

Studenten kunnen voor slechts €19 naar een voorstelling, ongeacht welke rang er wordt besteld!  Je kunt, mits de voorstelling niet is uitverkocht, op de dag van de voorstelling kaarten kopen vanaf 13.00 uur via ons online ticketsysteem. Hiervoor geldt: wees er snel bij, want op is op! Naast deze sprintkorting hebben we regelmatig extra aanbiedingen voor studenten.

International Young Patrons Gala

Young Patrons Circle

Wil jij bijdragen aan de toekomst van opera en ballet, ben je tussen de 25 en 40 jaar en wil je de magie van de kunstvormen van nog dichterbij meemaken? Sluit je dan aan bij de Young Patrons Circle, een internationale jonge groep donateurs van Nationale Opera & Ballet.