uitkijken2020

Hier kijken onze medewerkers naar uit in 2020!

29 december 2019

Foto header: Ariadni Kalemis

Ook in 2020 valt er weer ontzettend veel te beleven bij De Nationale Opera & Ballet. Concerten en producties, maar ook heel veel andere evenementen. Dit is wat onze medewerkers je aanraden.

 

"Ga Carmen zien! Met een top cast en 350 figuranten belooft deze productie een enorm spektakel te worden. Daarnaast is De Nationale Opera Studio goed vertegenwoordigd in deze productie. Ik geniet ervan om te zien hoe deze jonge talenten iedere dag weer groeien en ik weet zeker dat ze een topprestatie zullen leveren in deze opera."
Nadide Aslan (Artistieke Zaken)

"Het ballet Frida raad ik zeker aan. Het ballet is geïnspireerd op Frida Kahlo, een heel interessant persoon en het wordt leuk om een ballet te zien gemaakt door een vrouwelijke choreografe."
Mattijn Hallers (datamanager verkoop en marketing)

"Neem een rondleiding! Naar een voorstelling gaan is natuurlijk al heel leuk en bijzonder, maar het is vooral heel bijzonder om te zien wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Ambachten die je met eigen ogen kunt bewonderen op de kostuum-, kap en grime afdeling en bijvoorbeeld bij het decoratelier."
Cynthia Schlotter (stagiair Online Marketing)

"Ik kijk uit naar Rodelinda, want door deze opera ben ik verliefd geworden op opera. Op mijn 7e mocht ik de rol van het zoontje van Rodelinda, Flavio, spelen in een productie geregisseerd door Jonathan Miller. Flavio zingt niet, maar alleen al omringd te mogen zijn door deze geweldige muziek en zang op toneel zorgde ervoor dat ik ook wilde optreden. Het was aanstekelijk. Ik herinner me dat ik mijn ouders vertelde dat ik operazanger wilde worden als ik groot was. Ik kijk ernaar uit om Rodelinda weer te zien, want ik Händel’s prachtige muziek raakt me nog steeds."
Dominic Kraemer (Koorlid bij De Nationale Opera)

"De triple bill Four Seasons! Het zijn werken van dé choreografen van dit moment en het zijn drie topwerken. Dit mag je niet missen."
Richard Heideman (Persmanager Het Nationale Ballet)

"Doe mee aan de gruwelijke monsterproductie van het jaar Het monster van Minos! Of meld je aan voor het jongerenlabel My Muse and Me en ga met korting naar de opera."
Casey Rietveld (Junior Marketeer)

"Ga naar het Young Patrons Gala. Het is dé plek waar opera en ballet samen komen en met als afsluiter een groot feest. Hier wil je bij zijn!"
Stef Paijens (medewerker plaatskaarten en genodigdenbeleid)

"Ik beveel Carmen aan, want het is een van de prachtigste opera’s ter wereld en met veel gevoel. Ik weet zeker dat het hele publiek het geweldig gaat vinden en vooral ik! :)"
Ahmad Ashram (geluidstechnicus)