Groepsrondleidingen

VANWEGE DE VERANDERLIJKHEID VAN RICHTLIJNEN EN DE VRAAG NAAR 1.5 M AFSTAND, WORDEN ER TOT EN MET DECEMBER 2020 GEEN RONDLEIDINGEN GEORGANISEERD. DIT GELDT OOK VOOR DE INDIVIDUELE RONDLEIDINGEN.

Rondleidingen voor groepen

Een rondleiding is een unieke kans voor jong en oud om een kijkje achter de schermen te nemen! Tijdens een rondleiding komt u in de zaal van het theater waar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat gewerkt wordt en ziet u de balletstudio’s waar de dansers repeteren. U brengt een bezoek aan het achtertoneel met alle technische faciliteiten en loopt langs de kostuumateliers.

Groepsrondleidingen zijn op aanvraag mogelijk van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 en 17.00 uur. Een groepsrondleiding duurt ongeveer vijf kwartier. Per groep hanteren wij een maximum van 20 personen. Er kunnen maximaal twee groepen op dezelfde tijd starten.

Op maat
Voor evenementen, groepsarrangementen en programma's op maat zijn rondleidingen op aanvraag ook op andere tijden mogelijk. Neem hiervoor contact op met de afdeling sales & events

Tarieven
€ 75 tot tien personen
€ 5 per extra persoon

Educatief tarief (voor scholen) op aanvraag.

Reserveren

Neem contact op via rondleidingen@operaballet.nl of bel 020 551 8103 (maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur).

Klik hier voor informatie over individuele rondleidingen
Klik hier voor informatie over theatrale rondleidingen voor kinderen
Zakelijk en programma's op maat: sales & events