TIJDELIJK GEEN RONDLEIDINGEN

Vanwege de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus, zijn er op dit moment geen rondleidingen mogelijk in ons theater.

Ga mee op onze rondleiding langs het toneel, waar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt gewerkt, en krijg een indruk van de imposante theatertechnische voorzieningen. Bezoek de ateliers en de studio’s waar dagelijks gerepeteerd wordt. Kortom: een unieke kans om het verborgen leven achter onze voorstellingen te ervaren.

Wekelijkse rondleidingen op zaterdag

Van september tot en met juni zijn er wekelijks rondleidingen voor individuele bezoekers, op zaterdagen om 12.15. Neem voor de zekerheid vooraf altijd contact op met de kassa.

Een rondleiding begint bij de hoofdingang van Nationale Opera & Ballet en duurt ongeveer vijf kwartier.

Kosten: € 9,50/€ 7,50 (reductie) per persoon
Reductie geldt voor CJP, CKV, Studentenpas en houders van de Stadspas.

Reserveren: Voor het reserveren van kaarten voor een individuele rondleiding kunt u contact opnemen met de kassa via telefoonnummer: 020 625 5455
 

Rondleidingen aansluitend op de lunchconcerten

Op vrijwel iedere dinsdag is er in de foyer van Nationale Opera & Ballet een gratis lunchconcert. Na afloop van een aantal van deze lunchconcerten kunt u ook een (betaalde) rondleiding volgen. Kijk voor meer informatie op de pagina over onze lunchconcerten

Bezoekers lopen langs kostuums

Groepsrondleidingen

Groepsrondleidingen kunnen op afspraak worden aangevraagd van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Een groepsrondleiding duurt ongeveer vijf kwartier.

Per groep hanteren wij een maximum van 20 personen. Er kunnen maximaal twee groepen op dezelfde tijd starten.

Kosten:
€ 75 voor groepen tot 10 personen; € 5 per extra persoon.
Educatief tarief (voor scholen) op aanvraag.

Reserveren: rondleidingen@operaballet.nl of 020 551 8103

Op maat
Voor evenementen, groepsarrangementen en programma's op maat zijn rondleidingen op aanvraag ook op andere tijden mogelijk. Neem hiervoor contact op met de afdeling sales & events.

Spoorzoeken door het theater

Voor kinderen is een speurtocht achter de schermen ontwikkeld. Klik hier voor meer informatie. 

Kinderen bekijken een voorwerp