De Nationale Opera: Le Petite Messe Solonelle

De Nationale Opera maakt betoverende voorstellingen die raken en inspireren. De stemmen van ons eigen Koor en van nationale en internationale topsolisten brengen u in vervoering. Vrijwel alles wat op het toneel te zien is, wordt met groot vakmanschap in onze eigen ateliers gemaakt. Ook zetten we ons in om de magie van opera en ballet door te geven aan volgende generaties via onze programma’s voor educatie en jong talent. De steun die donateurs ons hierbij bieden is onmisbaar.

De Nationale Opera

Met een donatie aan De Nationale Opera draagt u niet alleen financieel bij. Uw betrokkenheid en vertrouwen in ons is van minstens zo groot belang. Daar doen we dan graag iets voor terug: we brengen u dichter bij de zangers en makers van De Nationale Opera en bieden u exclusieve activiteiten achter de schermen. U hoort als eerste wat er speelt binnen De Nationale Opera en krijgt voorrang bij het bestellen van tickets.

Geeft u ook om De Nationale Opera?

Word Vriend

Vanaf €50 per jaar
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Toegang tot o.a. exclusieve rondleidingen, repetities, masterclasses en operareizen

Treed toe tot de Geefkringen

Vanaf € 1.000 per jaar, gedurende minimaal 5 jaar
  • Extra belastingvoordelen: giften zijn 100-125% aftrekbaar
  • Zelf de bestemming van uw donatie bepalen
  • Uitnodigingen voor premièrerecepties met artiesten en makers
  • Exclusieve backstageprogramma’s voor Geefkringleden
  • Toegang tot alle Vriendenactiviteiten met 2 personen

Fonds op Naam

Steun ons met uw eigen fonds op naam
  • Een fonds op naam is een bijzondere, persoonlijke en fiscaal aantrekkelijke manier om op een substantiële manier bij te dragen aan de toekomst van De Nationale Opera.
  • Een fonds als cadeau voor of ter nagedachtenis aan een dierbare behoort ook tot de mogelijkheden.

Vriendenactiviteiten

Vrienden van De Nationale Opera steunen de zangers en makers van ons gezelschap. Die vriendschap is voor hen onmisbaar. Daarom hebben zij een streepje voor en zijn ze van harte welkom bij bijzondere activiteiten achter de schermen. Bent u benieuwd naar deze activiteiten? Neem een kijkje in onze kalender!

Neem contact op

Marthe Seydel
Marthe Seydel
Manager Particuliere Fondsenwerving De Nationale Opera