Notenkraker

Het Nationale Ballet maakt betoverende voorstellingen die raken en inspireren. De bewegingen van onze eigen dansers en van nationale en internationale topsolisten brengen u in vervoering. Vrijwel alles wat op het toneel te zien is, wordt met groot vakmanschap in onze eigen ateliers gemaakt. Ook zetten we ons in om de magie van opera en ballet door te geven aan volgende generaties via onze programma’s voor educatie en jong talent. De steun die donateurs ons hierbij bieden is onmisbaar.

 

Live

Met een donatie aan Het Nationale Ballet draagt u niet alleen financieel bij. Uw betrokkenheid en vertrouwen in ons is van minstens zo groot belang. Daar doen we dan graag iets voor terug: We brengen u dichter bij de dansers en makers van Het Nationale Ballet en bieden u exclusieve activiteiten achter de schermen. U hoort als eerste wat er speelt binnen Het Nationale Ballet en krijgt voorrang bij het bestellen van tickets.

Geeft u ook om Het Nationale Ballet?

Word Vriend

Vanaf €50 per jaar
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Toegang tot o.a. exclusieve rondleidingen, repetities, masterclasses en operareizen

Treed toe tot de Geefkringen

Vanaf € 1.000 per jaar, gedurende minimaal 5 jaar
  • Extra belastingvoordelen: giften zijn 100-125% aftrekbaar
  • Zelf de bestemming van uw donatie bepalen
  • Uitnodigingen voor premièrerecepties met artiesten en makers
  • Exclusieve backstageprogramma’s voor Geefkringleden
  • Toegang tot alle Vriendenactiviteiten met 2 personen

Fonds op Naam

Steun ons met uw eigen fonds op naam
  • Een fonds op naam is een bijzondere, persoonlijke en fiscaal aantrekkelijke manier om op een substantiële manier bij te dragen aan de toekomst van Het Nationale Ballet.
  • Een fonds als cadeau voor of ter nagedachtenis aan een dierbare behoort ook tot de mogelijkheden.

Vriendenactiviteiten

De Vrienden van Het Nationale Ballet dragen bij aan nieuwe producties, kostuums, decors en de ontwikkeling van dansers. En daarom hebben zij een streepje voor en zijn ze van harte welkom bij bijzondere activiteiten achter de schermen. Bent u benieuwd naar deze activiteiten? Neem een kijkje in onze kalender!

Neem contact op

Nadja van Deursen
Nadja van Deursen
Manager Particuliere Fondsenwerving Het Nationale Ballet