Wilt u meer bijdragen?

Bekijk dan de bijzondere ervaringen waar u zich voor kunt aanmelden!

Coaching-sessie De Nationale Opera Studio | € 250,-
Woon samen met uw gasten (maximaal 4 personen) een coaching-sessie bij van Rosemary Joshua, artistiek leider van De Nationale Opera Studio. Tijdens deze intensieve sessie van ca. 1 uur, stoomt zij de jonge talenten klaar voor hun volgende optreden.   
Voor maximaal 4 personen  

Opera kinderfeestje achter de schermen | € 750,-
Wilt u uw liefde voor opera doorgeven aan de volgende generatie? Maak kennis met onze educatieprogramma’s en workshops voor kinderen. Spelenderwijs gaan zij op avontuur achter de schermen van het theater.   
Voor maximaal 10-12 kinderen  

Bijwonen koorrepetitie en ontmoet dirigent Edward Ananian-Cooper | € 1.000,-
Tijdens deze repetitie van het Koor van de Nationale Opera maakt u persoonlijk kennis met dirigent Edward Ananian-Cooper, die u meeneemt in het repetitieproces. Bereid u en uw gasten voor om te worden weggeblazen door de krachtige stemmen en prachtige samenzang van ons indrukwekkende koor dat behoort tot de absolute internationale operatop.
Voor maximaal 10 personen

Backstage meelopen tijdens een operavoorstelling naar keuze | € 2.500,-
Altijd al willen weten wat er achter de schermen gebeurt tijdens een voorstelling? Onze voorstellingsleider neemt u en uw gast, bij (een deel van) een opera naar keuze, mee in de wereld van de productie en regie. U draagt een headset zodat u niets mist van alle bedrijvigheid op en achter het toneel. Een bijzondere mogelijkheid om uw favoriete opera vanuit de coulissen te beleven.
Voor 2 personen

Adopteer een stoel in Studio Boekman | € 2.500,-
Met een donatie van € 2.500,- adopteert u officieel een stoel van de nieuwe tribune in Studio Boekman. Uw naam zal op een van de stoelen in Studio Boekman komen te staan.

Privé zangles door Rosemary Joshua | € 5.000,-
Rosemary Joshua is naast artistiek leider van De Nationale Opera Studio tevens een internationaal gerenommeerde sopraan. En van wie kunt u een betere zangles krijgen dan van Rosemary zelf? Tijdens deze exclusieve zangles van ca. 2 uur krijgt u alle aandacht en leert u de basis van het (opera)vak.  
Voor 2 personen

Privé recital bij De Nationale Opera Studio | €  7.500,-
Wij ontvangen u en uw gasten graag voor een drankje met aansluitend een exclusief optreden van de zangers van De Nationale Opera Studio. Nodig uw relaties of vrienden en familie uit en geniet samen van de prachtige stemmen van deze aanstormende operatalenten. Totale tijdsduur: 60 minuten.  
Voor 20 personen

Haute couture aan de Amstel – bieden vanaf €  12.500  (2x beschikbaar)
Laat een japon of maatpak maken door onze eigen coupeurs! Normaal gesproken blijven de deuren van onze ateliers gesloten, maar wij maken voor u graag een uitzondering: onze getalenteerde coupeurs creëren voor u haute couture op maat. U krijgt alle vrijheid om mee te denken over het ontwerp van uw droomcreatie en wordt meegenomen in het maakproces. Wij bieden deze bijzondere optie slechts twee keer aan: eenmaal voor een japon op maat en eenmaal voor een maatpak. Door de beperkte beschikbaarheid wordt deze unieke mogelijkheid – inclusief bijbehorend creatieproces – geveild middels een stille veiling. Meebieden kan vanaf € 12.500 per kledingstuk. Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar steun@operaballet.nl met uw bod en het kledingstuk van uw keuze (japon of maatpak). Tijdens het Opera Diner maken wij de gelukkige winnaar bekend.  

Let op, de aangeboden activiteiten zijn beperkt beschikbaar.

Interesse in: