Operetta Land

Tijdens het Opera Diner vragen wij aandacht voor verschillende projecten van De Nationale Opera, waarvoor aanvullende steun onmisbaar is. De volledige opbrengst van deze avond komt ten goede aan onze belangrijkste wervingsdoelen: het talentontwikkelingsprogramma De Nationale Opera Studio, nieuwe producties van De Nationale Opera en educatieprojecten waarmee we jaarlijks duizenden kinderen en jongeren op toegankelijke wijze kunnen laten kennismaken met de wereld van opera.

Rusalka

De donatie voor deelname aan het volledig verzorgde Opera Diner is € 1.500, voor twee personen.

Wij ontvangen uw RSVP graag vóór 1 oktober. Aanmelden kan via onderstaande link. Meer informatie ontvangt u na uw aanmelding.

Mocht u nog geen donateur zijn, en overwegen om toe te treden tot onze Geefkringen, dan kan uw donatie aan het Opera Diner worden omgezet in de eerste termijn van uw donateurschap bij De Nationale Opera. Wilt u meer weten neem dan contact op met Marthe Seydel via m.seydel@operaballet.nl.

Heeft u een allergie of andere dieetrestricties? Meld het ons door een mail te sturen naar steun@operaballet.nl, dan houden wij daar rekening mee.

Wilt u meer bijdragen?

Ontdek alle mogelijkheden! Smaakt het Opera Diner naar meer en wilt u nog meer meemaken van alles wat zich achter de schermen afspeelt? Bekijk dan ook de andere bijzondere ervaringen waarmee u extra kunt bijdragen aan de doelen van De Nationale Opera. Tijdens deze unieke en speciaal voor u georganiseerde activiteiten wordt u ondergedompeld in de wereld van opera en worden deuren geopend die normaal gesproken gesloten blijven.

Heeft u vragen?
Neem gerust contact op
Marthe Seydel
Marthe Seydel
Manager Particuliere Fondsenwerving De Nationale Opera