Opera Diner tafel

Tijdens het Opera Diner vragen wij aandacht voor verschillende projecten van De Nationale Opera, waarvoor aanvullende steun onmisbaar is. De volledige opbrengst van deze avond komt ten goede aan onze belangrijkste wervingsdoelen: het talentontwikkelingsprogramma De Nationale Opera Studio, nieuwe producties van De Nationale Opera en educatieprojecten waarmee we jaarlijks duizenden kinderen en jongeren op toegankelijke wijze kunnen laten kennismaken met de wereld van opera.

Rusalka

De donatie voor deelname aan het volledig verzorgde Opera Diner is € 1.500, voor twee personen.

Wij ontvangen uw RSVP graag vóór 1 oktober. Aanmelden kan via onderstaande link. Meer informatie ontvangt u na uw aanmelding.

Mocht u nog geen donateur zijn, en overwegen om toe te treden tot onze Geefkringen, dan kan uw donatie aan het Opera Diner worden omgezet in de eerste termijn van uw donateurschap bij De Nationale Opera. Wilt u meer weten neem dan contact op met Marthe Seydel via m.seydel@operaballet.nl.

Heeft u een allergie of andere dieetrestricties? Meld het ons door een mail te sturen naar steun@operaballet.nl, dan houden wij daar rekening mee.

Wilt u meer bijdragen?

Ontdek alle mogelijkheden! Smaakt het Opera Diner naar meer en wilt u nog meer meemaken van alles wat zich achter de schermen afspeelt? Bekijk dan ook de andere bijzondere ervaringen waarmee u extra kunt bijdragen aan de doelen van De Nationale Opera. Tijdens deze unieke en speciaal voor u georganiseerde activiteiten wordt u ondergedompeld in de wereld van opera en worden deuren geopend die normaal gesproken gesloten blijven.

Dineren op het toneel

Tijdens het Opera Diner neemt u plaats aan tafel tussen de bijzondere decors van Lohengrineen van Wagners vroegere werken en dé Duits-romantische opera bij uitstek. Met langgerekte melodieën en motieven vol onheil gaf de componist het mysterieuze verhaal groots drama mee. Vanaf 11 november presenteren we Lohengrin in een nieuwe, psychologisch diepgravende regie van publieksfavoriet Christof Loy. Maar op 9 november tijdens het Opera Diner krijgt u de exclusieve kans om onderdeel te zijn van deze bijzondere opera.

Het decor – bestaande uit ingenieuze installaties met metalen frames, spiegels en schilderingen – is ontworpen door kunstenaar Philipp Fürhofer, en gerealiseerd door de medewerkers van ons Decoratelier in Amsterdam-Zuidoost.

Puck Rudolph, adjunct-hoofd van het Decoratelier, vertelt over het bos-decorstuk aan de achterkant van het toneel: “Het decorstuk bestaat uit een metalen voor- en achterframe, waar we verschillende materialen overheen hebben gespannen: spiegelfolie, maar ook lagen transparant gaas. Op de ene gaaslaag hebben we boomstammen geschilderd, en op de andere laag losse takken. Door de werking van het spiegelfolie en door lichtbakken die tussen de frames zijn bevestigd, spiegelen die schilderingen zichzelf de hele tijd door – net zoals je jezelf steeds vaker ziet wanneer je in een paskamer tussen twee spiegels staat. Door deze constructie zie je dus steeds meer bomen, die naar achteren toe steeds kleiner lijken te worden.”

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op
Marthe Seydel
Marthe Seydel
Manager Particuliere Fondsenwerving De Nationale Opera