NO&B gebouw
Foto: Ronald Tilleman

Bereikbaarheid van ons theater tijdens treinuitval

12 september 2022

NS en FNV kwamen tot een akkoord over de cao. Daarmee zijn de stakingen voorlopig van de baan. Hieronder vindt u informatie over hoe u ons het beste kunt bereiken, mochten zich nieuwe stakingen voordoen of mocht het treinverkeer om andere redenen gehinderd worden. 

Bereikbaarheid Nationale Opera & Ballet tijdens treinuitval

Bus
In plaats van met de trein, kunt u de NS Stations in Amsterdam ook goed bereiken per bus. Vanaf de NS Stations kunt u het theater bereiken met de metro of tram.

Auto
Komt u met de auto, dan kunt u goedkoop parkeren bij een P+R-locatie aan de rand van de stad. Vanaf de P+R garages kunt het theater bereiken met de metro of tram. Lees hier welke P+R garages geopend zijn. Ook zijn er een aantal parkeergarages in de buurt van Nationale Opera & Ballet. Let op. Deze parkeergarages raken snel vol.

Houd rekening met drukte van het verkeer in en rondom de stad zodat u op tijd bent. Na aanvang van de voorstelling kan er geen toegang meer tot de voorstelling worden verleend (na de pauze kunt u plaatsnemen in de zaal).

Klik hier voor meer informatie over onze bereikbaarheid en check vooraf NS Reisplanner, 9292OV en GVB.nl indien u met het openbaar vervoer naar ons theater reist.