UPDATE 03-02-2021 19:00

Verdere afgelastingen

Omwille van de bestrijding van Covid-19, blijven de theaters nog even dicht en is het niet mogelijk om alle voorstellingen online te presenteren. Wij zijn daardoor helaas genoodzaakt de volgende voorstellingen af te gelasten:

Cinderella - wordt volledig afgelast
Die Lustige Witwe - wordt volledig afgelast

Uiteraard zijn we online wel 'open' met diverse streams. Op ons platform bieden we u onder meer Hans van Manen Variations op 27 en 28 februari live te bekijken. Daarnaast is de stream van Petite messe sollenelle is tot en met 24 april te bekijken. 

Kijk voor meer online voorstellingen op operaballet.nl/online

Wij hopen op uw begrip en danken u hartelijk voor het vertrouwen dat u ons schenkt. Wij zijn er graag voor u en we weten dat ook u ons een warm hart toedraagt. Juist in deze tijd zorgt kunst voor verbinding. We hebben hard gewerkt aan een nieuwe programmering en blijven dit ook doen, met onze blik gericht op een toekomst waarin theaterzalen weer gevuld kunnen zijn.

 

UPDATE 15-12-2020 13:00

SLUITING VAN HET THEATER

Omwille van de bestrijding van Covid-19 heeft de regering gisterenavond, op 14 december, opnieuw extra maatregelen afgekondigd die vannacht om 00:00 uur zijn ingegaan. Onderdeel van de aangescherpte maatregelen is de sluiting van theaters voor een periode van vijf weken, tot en met dinsdag 19 januari. Wij zijn daardoor helaas genoodzaakt de volgende voorstelling uit te stellen:

Goud! - wordt uitgesteld. Zodra de nieuwe data bekend zijn nemen we contact met u op.

Tevens is besloten de volgende voorstellingen geheel af te gelasten:

Onegin - wordt volledig afgelast
Oedipus Rex - wordt volledig afgelast
Der Fliegende Holländer - wordt volledig afgelast. We onderzoeken de mogelijkheid om deze voorstelling in een andere vorm online te presenteren.

Via een e-mail stellen wij alle kaartkopers op de hoogte van de verdere afwikkeling.

Uiteraard zijn we online wel 'open' met diverse streams. Op ons platform bieden we u onder meer op 19 december live het online Kerstgala en vanaf 20 december t/m 17 januari Voices out of Silence.
Kijk voor meer online voorstellingen op:operaballet.nl/online

Wij hopen op uw begrip en danken u hartelijk voor het vertrouwen dat u ons schenkt. Wij zijn er graag voor u en we weten dat ook u ons een warm hart toedraagt. Juist in deze tijd zorgt kunst voor verbinding. We hebben hard gewerkt aan een nieuwe programmering en blijven dit ook doen, met onze blik gericht op een toekomst waarin theaterzalen weer gevuld kunnen zijn