Start losse kaartverkoop

De abonnementenverkoop voor seizoen 23/24 is inmiddels gesloten. De losse kaartverkoop voor de eerste seizoenshelft is inmiddels gestart. De losse kaartverkoop voor de tweede seizoenshelft start op 24 augustus 2023 om 12.00 uur. Wilt u zeker zijn dat u dit moment niet mist? Meld u dan aan voor de ticket alert en we sturen u een reminder zodra de kaartverkoop start.

Voordelen van een abonnement

Naast de gelegenheid om alvast de beste stoelen voor de beste prijs te reserveren, zijn er meer voordelen:

 • Nooit een productie missen
  mocht u verhinderd zijn dan kunt u gemakkelijk uw kaarten omruilen naar een andere voorstellingsdatum via onze klantenservice*
 • Extra genieten
  u krijgt een gratis programmaboek voor iedere voorstelling in uw abonnement
 • Meer beleven
  u wordt uitgenodigd voor een aantal speciale en exclusieve evenementen gedurende het seizoen
 • Meekijken achter de schermen
  bij een opera-abonnement ontvangt u ons magazine Odeon in de brievenbus, met nog meer achtergrondinformatie over de voorstellingen en De Nationale Opera

 

* ruilkosten zijn €3,00 per kaart o.b.v. beschikbaarheid 

Heeft u nog vragen?

Wij staan voor u klaar!

Voor vragen of hulp bij het bestellen van uw abonnement kunt u contact opnemen met de klantenservice via 020 790 0079 (bereikbaar op werkdagen van 14.00 - 17.00 uur) of via klantenservice@operaballet.nl.

Cadeaukaart

Cadeaukaart

Maak gebruik van uw tegoed

Het is mogelijk om uw abonnement te betalen met uw cadeaukaart. Klik op onderstaande link voor meer informatie en om te checken wat uw tegoed is. 

Operetta Land scènefoto met Steef de Jong
Operetta Land | Foto: Bart Grietens

Steun

Ons huis of een gezelschap

Vrijwel alles wat er op het toneel te zien is, wordt gemaakt in onze eigen ateliers. Word donateur of vriend al vanaf €50 per jaar en ontdek de wereld achter de schermen van Nationale Opera & Ballet. Via onderstaande link vindt u meer informatie.

Gebouw