Suzanne van de Wolfshaar
Foto: Jan Willem Kaldenbach

Suzanne van de Wolfshaar

Hoofd Facilitair & gebouw

Suzanne heeft een opleiding en achtergrond in facilitair management. Facilitaire serviceverlening vormt de rode draad in haar carrière, die loopt van reiswereld, een academisch ziekenhuis, sport en welzijn tot een fabrikant van sportschoenen, kleding en accessoires. 

De ontwikkelingen binnen het facilitaire vakgebied gaan in een sneltreinvaart en het is belangrijk voor een organisatie als Nationale Opera & Ballet om daarbij aangehaakt te blijven. Alleen dan kunnen we onze bezoekers de ultieme beleving blijven bieden zoals ze die van ons gewend zijn. De afdeling Facilitair & gebouw vormt hierbij, net als alle andere afdelingen, een belangrijke schakel. Het is uiteindelijk het samenspel tussen alle afdelingen dat een bezoek tot een succes maakt. 

Ook hoe de andere gebruikers van het gebouw, onze medewerkers, het pand beleven is van groot belang. Wat hebben zij nodig om hun werk zo goed en prettig mogelijk te kunnen uitvoeren? Het begint bij de artiesteningang waar medewerkers welkom geheten worden door onze receptionisten. Een gezond werkklimaat is daarbij erg belangrijk en duurzaam gebouwbeheer speelt hierin een cruciale rol. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaak, meubilair en de temperatuur in het gebouw. De afdeling Facilitair & gebouw zorgt ook voor de coördinatie van verbouwingen en renovaties van kantoren, ateliers, repetitieruimten en zalen.

Suzanne is gedreven om samen met haar team al dergelijke factoren goed op elkaar af te stemmen, opdat aan alle voorwaarden is voldaan en iedere gebruiker optimaal kan genieten en functioneren binnen ons theater.