NO&B Business Lounge

De NO&B Business Lounge is het zakelijke netwerk van Nationale Opera & Ballet en bestaat uit bedrijven en ondernemers die onze kunstvormen een warm hart toedragen. De leden van de Business Lounge zijn belangrijk voor onze organisatie, omdat zij bijdragen aan het succes van onze gezelschappen: De Nationale Opera en Het Nationale Ballet.

Speciaal voor onze leden organiseren wij elk seizoen unieke bijeenkomsten en activiteiten, waarmee we waardevolle en inspirerende ontmoetingen faciliteren tussen de leden, maar ook met artiesten en makers van Nationale Opera & Ballet. Twee tot drie keer per jaar, tijdens twee opera- en twee balletpremières, worden gasten uitgenodigd voor een compleet verzorgde avond met een speciaal programma. 

Lid van NO&B Business Lounge word je al vanaf €5.000 per seizoen. Daarvoor bieden wij:

  • Een exclusief ontvangst van de leden tijdens feestelijke opera- en balletpremières. Als lid van de Business Lounge geniet u voorafgaand aan de première samen met uw gasten van een walking dinner en een inleiding door een van de artistiek betrokken makers van de productie.
  • Toegang tot de feestelijke première.
  • Toegang tot besloten receptiesvoor genodigden van Nationale Opera & Ballet tijdens de pauze(s) en na afloop, samen met uw gasten 
  • Een bijzonder inkijkje in het maakproces van opera en ballet, cultuur op internationaal topniveau en voldoende gelegenheid om te netwerken met andere gasten uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven, de politiek en de culturele sector.
Nationale Opera & Ballet

De NO&B Business Lounge wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren

Houthoff, ING, De Nederlandsche Bank, Loyens & Loeff, SPIE Nederland B.V., Endymion Amsterdam, Commenda, Atrium Groep, Rodriguez BV

Neem contact op voor meer informatie

Ingeborg Sanders
Medewerker sponsoring & partnerships
T: +31 6 14 60 95 21
E: i.sanders@operaballet.nl