Wat is een Nationale Opera & Balletvriend?

Vrienden van Nationale Opera & Ballet steunen de zangers, dansers en makers van ons gezelschap. Die vriendschap is voor hen onmisbaar, zeker in deze tijd. Daar doen wij graag iets voor terug. Voor Opera & Balletvrienden organiseren we exclusieve activiteiten achter de schermen en online, van zowel De Nationale Opera als Het Nationale Ballet. U ontvangt van ons het Vriendenmagazine, krijgt voorrang bij de verkoop van plaatsbewijzen en 10% korting in de winkel van Nationale Opera & Ballet.

Steun Nationale Opera & Ballet en maak mee!

 

Dit hebben we bereikt
Dankzij de steun van onze Opera & Balletvrienden

Als donateur ontvangt u de Vriendenmagazines van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet

  • Prachtige, verdiepende artikelen over de laatste producties
  • Informatie over actuele projecten
  • Interviews met makers en Vrienden
  • Een bijzonder kijkje achter de schermen

Onze dierbare vriendschappen

Vriend

€100 per jaar
  • Exclusieve Vriendenactiviteiten achter de schermen
  • Korting en andere privileges

Geef een Vriendschap cadeau

Vanaf €100 per jaar
  • Wilt u uw liefde voor Opera of Ballet graag delen met de mensen om u heen? Geef dan een Vriendschap van Nationale Opera & Ballet cadeau.
Waarom zij Nationale Opera & Ballet steunen

"Het raakt mij als decor, muziek en regie een eenheid vormen, een volmaakt samenspel. Dan is opera geslaagd en een feest. Wat mis ik dat in deze tijd! Als Vriend van De Nationale Opera wil ik daar graag ambassadeur van zijn en steun aan geven."

- Anneke Groen

"Het geeft ons een gevoel van verbondenheid: Met de dansers, de staf, het gehele gezelschap. Hoe fantastisch is het om te zien hoe Het Nationale Ballet ook in déze tijd on-line zichtbaar weet te zijn. En hoe fijn is het om te weten dat dit mede dankzij giften en donaties als de onze mogelijk is."

- Christiaan Roselaar & Nelleke Boosman

"Bezoeken van voorstellingen van Het National Ballet vind ik altijd een feest. Ik geniet van de diversiteit van klassieke tot eigentijdse balletten. En ik heb groot respect voor de artistieke durf om nieuwe creatieve wegen in te slaan, waarbij hoge kwaliteit altijd leading is. Daarom ben ik al 30 jaar (Gouden) Vriend."

- Anneke van Heertum
Neem contact op
Voor meer informatie & inschrijven
Nadja van Deursen
Nadja van Deursen
Manager Particuliere Fondsenwerving Het Nationale Ballet
Marthe Seydel
Marthe Seydel
Manager Particuliere Fondsenwerving De Nationale Opera