De Nationale Opera: Il Matrimonio Segreto

Hoe werkt een fonds op naam?

  • U bouwt een fonds op naam op met een minimale inleg van €50.000. Dat kan in één keer of in vijf jaarlijkse termijnen.
  • In overleg kiest u zelf een doel binnen De Nationale Opera waaraan uw geld besteed wordt. Wellicht steunt u bijvoorbeeld graag onze wereldpremières, wilt u jonge zangers extra stimuleren, of wilt u eraan bijdragen dat jongeren kennismaken met klassiek ballet.
  • De Nationale Opera zorgt voor de financiële administratie en zorgt dat uw geld goed besteed wordt. Natuurlijk houden wij u nauwgezet op de hoogte.
  • Een fonds op naam is financieel aantrekkelijk: Het fiscale voordeel kan oplopen tot 58%. Door belastingvoordeel kost de gift u netto in het gunstigste geval €4.150 per jaar.
  • U kunt het fonds uw eigen naam, of die van een (overleden) dierbare geven. Of we kiezen in overleg een naam die verwijst naar datgene wat het fonds mogelijk maakt, zoals ‘Het Kostuumfonds’.
  • U geniet bijzondere en exclusieve privileges bij De Nationale Opera. Zo kunnen we een optreden verzorgen op een locatie naar keuze en houdt de directie u persoonlijk op de hoogte van ontwikkelingen binnen De Nationale Opera. U bent automatisch lid van een van de Geefkringen van De Nationale Opera. Afhankelijk van de hoogte van uw bijdrage geniet u van de privileges van een Geefkring-Paladijn of Mecenas met de bijbehorende voordelen.

Neem contact op

Wij gaan graag met u in gesprek
Marthe Seydel
Marthe Seydel
Manager Particuliere Fondsenwerving De Nationale Opera