Nationale Opera & Ballet streeft ernaar zoveel mogelijk scholen en zoveel mogelijk verschillende leerlingen kennis te laten maken met zang, dans, muziek en theater. Voor deelname aan projecten gelden daarom de volgende regels:

  • Per groep van 15 leerlingen dient er één begeleider te zijn.
  • Toekenning van de aanvragen voor projecten geschiedt op volgorde van binnenkomst. Bij onvoldoende inschrijving behouden wij ons het recht voor een project te annuleren.
  • Na bevestiging ontvangt de school een overeenkomst. Pas nadat wij deze ondertekend retour hebben ontvangen en de deelnamekosten zijn betaald, is de inschrijving definitief.
  • Aanmelding ckv-workshops: de operaworkshop bestaat uit een groep van maximaal 30 leerlingen en 3 docenten. De balletworkshop uit een groep van maximaal 20 leerlingen en 2 docenten. In overleg is het mogelijk om met 2 groepen te komen.

NB. Incidenteel worden er ten behoeve van de publiciteit van de afdeling Educatie en Participatie foto’s gemaakt tijdens de projecten. Indien u hier bezwaar tegen heeft, dient u dit vooraf kenbaar te maken.

Alleen workshops waar nog plek is worden getoond in het overzicht. Voor een aantal activiteiten kan niet via dit formulier gereserveerd worden (o.a. de rondleidingen, het project ‘ontwerp je eigen decor’ en de voorstelling Mr. & Mrs. Perfect). In die gevallen vindt u de informatie over inschrijving onder de omschrijving van de betreffende activiteit op onze site.

School

Contactpersoon

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

1e voorkeur

Maak een keuze

2e voorkeur

Maak een keuze

Opmerkingen

Wenst u bemiddeling busvervoer?
Is het ophaal adres gelijk aan het school adres?