Nationale Opera & Ballet streeft ernaar zoveel mogelijk scholen en zoveel mogelijk verschillende leerlingen kennis te laten maken met zang, dans, muziek en theater. Voor deelname aan projecten gelden daarom de volgende voorwaarden:

1.
Per groep van 15 leerlingen dient er één begeleider te zijn.

2.
Toekenning van de aanvragen voor projecten geschiedt op volgorde van binnenkomst. Bij onvoldoende inschrijvingen behouden wij ons het recht voor een project te annuleren.

3.
Na bevestiging ontvangt de school een overeenkomst. Pas nadat wij deze ondertekend retour hebben ontvangen en de deelnamekosten zijn betaald, is de inschrijving definitief.

4. 
Aanmelding ckv-workshops: de operaworkshop wordt gegeven aan groepen van maximaal 30 leerlingen en 3 docenten, de balletworkshop aan groepen van maximaal 20 leerlingen en 2 docenten. In overleg is het mogelijk om met 2 groepen te komen.

NB  Incidenteel worden er ten behoeve van de publiciteit van de afdeling Educatie, Participatie en Programmering foto’s of filmopnames gemaakt tijdens de projecten. Als het gaat om materiaal waarop de leerlingen herkenbaar in beeld komen, zullen wij daarover vooraf contact met de school opnemen.

 

Alleen workshops waar nog plek is worden getoond in het overzicht.

School

Contactpersoon

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

1e voorkeur

Maak een keuze

2e voorkeur (optioneel)

Maak een keuze

Opmerkingen

Maak je gebruik van ons busvervoer?

Voor scholen buiten Amsterdam organiseren wij indien gewenst gratis busvervoer. Wij nemen in dat geval contact met je op.

Is het ophaal adres gelijk aan het school adres?