Nationale Opera & Ballet streeft ernaar zoveel mogelijk scholen en zoveel mogelijk verschillende leerlingen kennis te laten maken met opera, dans en ballet. Voor deelname aan projecten gelden daarom de volgende regels:


1.
Per groep van 10 leerlingen dient er één begeleider te zijn.

2.
Toekenning van de aanvragen voor projecten geschiedt op volgorde van binnenkomst. Bij onvoldoende inschrijvingen behouden wij ons het recht voor een project te annuleren.

3. 
Na bevestiging ontvangt de school een overeenkomst. Pas nadat wij deze ondertekend retour hebben ontvangen en de deelnamekosten zijn betaald, is de inschrijving definitief.

NB  Incidenteel worden er ten behoeve van de publiciteit van de afdeling Educatie, Participatie en Programmering foto’s of filmopnames gemaakt tijdens de projecten. Als het gaat om materiaal waarop de leerlingen herkenbaar in beeld komen, zullen wij daarover vooraf contact met de school opnemen.

 

Alleen projecten en schoolmatinees waar nog plek is worden getoond in het formulier.

School

Contactpersoon

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Kies het soort activiteit

 
Maak je gebruik van ons busvervoer?

Voor scholen buiten Amsterdam organiseren wij indien gewenst gratis busvervoer. Wij nemen in dat geval contact met je op.

Is het ophaal adres gelijk aan het school adres?

(Bijv. 4 VMBO of 2 HAVO of een vakopleiding)

Zijn er leerlingen met een fysieke, visuele of auditieve beperking bij?
Heeft u behoefte aan een rondleiding met een specifieke focus?

 

De rondleidingen worden standaard in het Nederlands gegeven. Indien een Engelse rondleiding gewenst is, vermeld dat dan bij ‘speciale opmerkingen’ onderaan dit formulier.