Speeldata

Deze productie was te zien in juni 2020

Locatie

Nationale Opera & Ballet, Grote Zaal

Duur

nvt

Tickets

nvt

Vrouw in glimmende outfit

Het door de regering vooralsnog afgekondigde verbod op evenementen en bijeenkomsten tot 1 juni 2020 ter bestrijding van het coronavirus, betekent dat Nationale Opera & Ballet tot die datum is gesloten. Lees hier de meest actuele informatie: operaballet.nl/corona-update

Op vrijdag 5 juni 2020 vindt de vierde editie plaats van het jaarlijkse Gala van de Young Patrons Circle van Nationale Opera & Ballet. Het International Young Patrons Gala is een avond voor jonge cultuurliefhebbers tot 45 jaar

Verschijn in je mooiste gala-outfit op de rode loper voor hét culturele event van het jaar. Het gala verkocht de afgelopen jaren ruim van te voren uit dus wees er snel bij!

Hét culturele event van het jaar

Dress code: black tie (long dress)

Thema: express yourself

De Young Patrons Circle bestaat uit young professionals die opera en ballet een warm hart toedragen. Zij ondersteunen verschillende projecten van Nationale Opera & Ballet en worden nauw betrokken bij de kunstvormen. 

Leden van de Young Patrons Circle krijgen een gratis kaart voor het International Young Patrons Gala en toegang tot de exclusieve afterparty. Ook hebben zij toegang tot de speciale YPC pre-sale, die op woensdag 4 december van start gaat.

Ben je nog geen lid? Meld je aan als Young Patron en ontvang een gratis kaart.

Feestelijke avond vol opera en ballet

Het International Young Patrons Gala is de enige avond van het jaar waarop opera en ballet het podium delen. De avond begint met een rode loper, gevolgd door een zaalprogramma vol unieke en gevarieerde optredens van de crème de la crème van de opera- en balletwereld. Daarna gaat het feest door in de foyer van Nationale Opera & Ballet met dj's en de heerlijkste 'drinks & bites'. Zowel de voorstelling, als het feest met 'drinks & bites' zijn inbegrepen in een ticket. Na het feest is er nog de zeer exclusieve afterparty op een externe locatie (alleen gastenlijst; alle Young Patrons +1 worden uitgenodigd).

Programma

De voorbereidingen voor het gala zijn op dit moment in volle gang. Zoals ieder jaar staat de avond in het teken van jong talent en worden onze beide kunstvormen op een bijzondere manier samengebracht. Het zaalprogramma zal in aanloop naar het International Young Patrons Gala 2020 worden bekend gemaakt.

Het Internationale Young Patrons Gala Weekend

Voor onze buitenlandse gasten en internationale gasten wonend in Amsterdam, wordt van vrijdag 5 juni tot en met zondag 7 juni 2020 een speciaal programma samengesteld. Geniet van zowel het gala en als enkele Amsterdamse culturele hoogtepunten.

Het programma voor het Internationale Young Patrons Gala Weekend zal begin 2020 bekend worden gemaakt. Interesse? Neem contact met ons op via ypc@operaballet.nl.

YPC aftermovie 2019

Video thumbnail

Eindelijk een gala met allure.

31 januari

Het Nederlandse MET Gala.

31 januari