Practice at home

Keep on dancing! Trek wat makkelijks aan, tover uw aanrecht om tot barre en dans mee met de online balletlessen van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company, en de 'Tuturials' van Wendeline Wijkstra, danser van het Corps de Ballet. Dans mee met onze eerste balletles, waarbij een miljoen anderen je al voorgingen, en keep on dancing met de in totaal 2,5 miljoen kijkers van onze balletlessen!

 
 

Dit is de beste online balletles die ik ooit heb gehad. De uitleg is heel duidelijk en het voelt alsof ik privélessen heb. Bedankt Rex voor de mooie muziek! 

Het publiek over onze online balletlessen

Balletlessen

Online Ballet Barre 1 - Ernst Meisner
Keep on dancing! Trek wat makkelijks aan en tover uw aanrecht om tot barre. Hier start de eerste barre balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company.
Online Ballet Barre 2 - Ernst Meisner
Trek wat makkelijks aan en tover uw aanrecht om tot barre. Hier start de tweede barre balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company.

Online Ballet Barre 3 - Ernst Meisner
Keep on dancing! Trek wat makkelijks aan en tover uw aanrecht om tot barre. Hier start de derde barre balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company.
Online Ballet Barre 4 - Ernst Meisner
Keep on dancing! Trek wat makkelijks aan en tover uw aanrecht om tot barre. Hier start de vierde barre balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company.

Online Ballet Barre 5 - Ernst Meisner
Keep on dancing! Trek wat makkelijks aan en tover uw aanrecht om tot barre. Hier start de vijfde barre balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company.
Online Ballet Barre 6 - Ernst Meisner
Keep on dancing! Trek wat makkelijks aan en tover uw aanrecht om tot barre. Hier start de zesde barre balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company.

Dit is de beste balletles op het internet in deze tijd. Het is vrolijk, precies en optimistisch. Oneindig veel dank voor jullie werk. Bravo, Ernst en super, Rex!

Het publiek over onze online balletlessen

Online Ballet Barre 7 - Ernst Meisner
Keep on dancing! Trek wat makkelijks aan en tover uw aanrecht om tot barre. Hier start de zevende barre balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company.
Online Ballet Barre 8 - Ernst Meisner
Keep on dancing! Trek wat makkelijks aan en tover uw aanrecht om tot barre. Hier start de achtste balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company.

Online Ballet Barre 9 - Ernst Meisner
Keep on dancing! Trek wat makkelijks aan en tover uw aanrecht om tot barre. Hier start de negende barre balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company.
Online Ballet Barre 10 - Ernst Meisner
Keep on dancing! Trek wat makkelijks aan en tover uw aanrecht om tot barre. Hier start de tiende barre balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company.

Online Ballet Barre 11 - Ernst Meisner
Keep on dancing! Trek wat makkelijks aan en tover uw aanrecht om tot barre. Hier start de elfde barre balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company.
Online Ballet Center Work 1 - Ernst Meisner
Keep on dancing! Trek wat makkelijks aan en tover uw aanrecht om tot barre. Hier start de eerste center work balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company.

Online Ballet Center Work 2 - Ernst Meisner
Keep on dancing! Trek wat makkelijks aan en tover uw aanrecht om tot barre. Hier start de tweedecenter work balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company.
Online Ballet Center Work 3 - Ernst Meisner
Keep on dancing! Trek wat makkelijks aan en tover uw aanrecht om tot barre. Hier start de derde center work balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company.

TUTURIALS

Tuturial 7 - Ballet Basics
In deze Tuturial legt Wendeline Wijkstra, danser van het Corps de Ballet, de vijf posities van de voeten in het ballet uit. Ze geeft je tips om jezelf te verbeteren.

TUTUrial 1 - Tendu
We beginnen met de o zo belangrijke 'Tendu'. Ga er met een gestrekt been in ;) en deel jouw versie van de ‘tendu’ door ons te taggen op Instagram. We zijn benieuwd!
Tuturial 2 - Arabesque en Attitude
In deze tutorials helpt Wendeline Wijkstra je met de Arabesque en de Attitude. Deel jouw versie van de Arabesque en de Attitude door ons te taggen op Instagram. We zijn benieuwd!

Enorm bedankt hiervoor! Ik heb al drie jaar geen ballet meer gedaan, omdat ik bang was om naar lessen te gaan. Dit deed me eraan herinneren hoeveel en waarom ik van ballet houd. 

Het publiek over onze online balletlessen

Tuturial 3 - Tombé pas de bourée
Deze week helpt Wendeline Wijkstra je met de Tombé Pas de bourée. Vanuit de Tombé Pas de bourée kun je bijna alle danspassen doen en daarom is deze pas erg handig om goed onder de knie te hebben.
Tuturial 4: Rond de Jambe
Danseres Wendeline Wijkstra laat je een oefening zien die je thuis kunt oefenen. Deze keer laat ze zien hoe je een perfecte Rond de jambe uitvoert.

Tuturial 5 - De perfecte promenade
Deze week laat Wendeline Wijkstra zien hoe je de perfecte Promenade kunt doen. Een Promenade is een langzame pirouette en een handige evenwichtsoefening. Je hebt hier geen barre voor nodig. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt en wees voorzichtig.
Tuturial 6 - Valse
Dit is voorlopig de laatste #tuturial! Deze keer helpt Wendeline Wijkstra je met de Pas de Valse, een danspas waarbij alles draait om de muzikaliteit. Voor deze danspas heb je geen barre nodig maar zorg dat je genoeg ruimte hebt om te oefenen en wees voorzichtig!