Nationale Opera & Ballet presenteert

Young Patrons Circle Gala

Deze productie was te zien in juni 2017

De datum voor 2018 is bekend: 1 juni 2018

Eerste International Young Patrons Circle Gala

Dit is de pagina van het Gala van 2017. Bekijk de pagina van het International Young Patrons Circle Gala op 1 juni 2018!

Nationale Opera & Ballet nodigt jou uit voor een weergaloze primeur. Wij zien er naar uit jou op zaterdag 10 juni 2017 - samen met honderden andere jongeren van over de hele wereld - op de rode loper van Nationale Opera & Ballet te mogen verwelkomen om het eerste International Young Patrons Circle Gala bij te wonen.

Toegang is gratis voor leden van de Young Patrons Circle, nog geen lid? Meld je hier aan

 

In het kort

Dit Gala is een exclusieve opera- én balletvoorstelling vol verrassingen. Na afloop worden de feestelijkheden uitbundig voortgezet in de foyer! Kortom … een onvergetelijk Gala met een even onvergetelijke party. Dresscode is black tie!

De avond is om nog een reden uniek. Voor het eerst in de geschiedenis van ons theater delen opera en ballet tijdens een gala het podium. Het verhaal etaleert de overeenkomsten tussen opera en ballet en wordt uitgevoerd door de internationale sterren van Nationale Opera & Ballet. Floris Visser (33), een operaregisseur die internationale erkenning verwierf als een van de belangrijkste talenten van de jonge generatie, heeft de regie over de avond.  

Zaalprogramma
Op het zaalprogramma staat onder meer een optreden van stersolisten van Het Nationale Ballet: Igone de Jongh en Marijn Rademaker dansen samen Sarcasmen van Hans van Manen. Het Nationale Ballet danst verder Moving Rooms van Krzysztof Pastor en de acte met de witte zwaan uit Het Zwanenmeer. De Junior Company van Het Nationale Ballet danst  Blink van Juanjo Arques en treedt samen met het Koor van De Nationele Opera op in Pique dame. Het  koor zingt verder delen uit de opera's Jephtha en Turandot. Daarnaast worden er door solisten ook enkele aria's uit de opera's Die Zauberflöte, Jevgeni Onjegin en La traviata ten gehore gebracht. Het zaalprogramma wordt gepresenteerd door Chazia Mourali. 
 

Culinaire aankleding
De culinaire aankleding wordt gedaan door de volgende exclusieve restaurants: Taiko, Bluespoon, Waldorf Astoria en &Samhoud places (Michelin **)

Party dj's
De muziek tijdens de party wordt verzorgd door DJ Joost van Bellen en Girls Love DJs. In de Odeonzaal zal het DJ-duo The Fashion Composers - bestaande uit danseressen van het  Het Nationale Ballet, Pascalle Paerel  en Hannah de Klein - een silent disco hosten. 

Foyerprogramma
House of Makers (Peter Leung, Sterre van Rossem & Matthew Pawlicki-Sinclair) presenteert drie korte voorstellingen in de foyer gedurende het gala. Bovendien is in de foyer een unieke videoinstallatie Kissing Machine van Petrovsky & Ramone te zien en kun je er het  eerste VR-ballet ter wereld, Night Fall, gedanst door Het Nationale Ballet, 'beleven'.

Vanaf 19.30 uur zijn de deuren open en om 19.45 uur kunt u genieten van de drie korte voorstellingen in de foyer. Het zaalprogramma start om 20.30 uur. 

 

Bekijk de aftermovie!

Floris Visser

Regie

Floris Visser kreeg al snel internationale erkenning als een van de belangrijkste talenten van de nieuwe generatie operaregisseurs.

Koop snel je kaarten

Laat dit Gala niet aan jou voorbijgaan. Ongetwijfeld leidt jouw bezoek tot interessante ontmoetingen. Voor deze feestelijke avond worden niet alleen de leden van de Young Patrons Circle van Nationale Opera & Ballet uitgenodigd maar wereldwijd ook de leden van andere Young Patrons Circles van opera- en ballethuizen en grote culturele organisaties, als ook beroemdheden, VIP’s, influentials en leden van andere jonge professionele netwerken.

Koop kaarten door op de knop 'koop kaarten' bovenaan deze pagina te klikken.

Toegang is gratis voor leden van de Young Patrons Circle, nog geen lid? Meld je hier aan

International Young Patrons Circle Weekend

Mocht je je een heel weekend lang in goed gezelschap willen bevinden en een interessant programma met vele culturele en culinaire hoogtepunten willen volgen, meld je dan aan voor het International Young Patrons Circle Weekend (9 -11 Juni) waarvan het Gala het bruisende middelpunt vormt. Tijdens dit weekend, georganiseerd door Nationale Opera & Ballet en de Young Patrons Circle, worden uitstapjes naar het culturele erfgoed, netwerken met andere Young Patrons en het genieten van de vele hotspots in Amsterdam gecombineerd in het volgende programma:

Vrijdag 9 juni
20.00 Première van Salome, geregisseerd door Ivo van Hove, De Nationale Opera.

Zaterdag 10 juni
11.00 Champagnebrunch bij GRIMM (Keizersgracht 241) met Matthias Weischer
11.30 Galerijtour van het Amsterdam Art Weekend en Nina van Heuveln (Heuv Art): Galerie Ron Mandos, Stigter van Doesburg, Martin van Zomeren, Galerie Fons Welters
19.30 International Young Patrons Circle Gala

Zondag 11 juni
11.30 Rondleiding door het Rijksmuseum, Museumstraat 1 (kom a.u.b. op tijd, er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar)
16.30-19.00 Boottocht door de Amsterdamse grachten met drankjes & hapjes (20 euro pp, slechts enkele plaatsen beschikbaar)

Geeft u zich alstublieft zo snel mogelijk op via YPC@operaballet.nl en vermeld daarbij bij welke evenementen u wilt aansluiten. Voor meer informatie over de Young Patrons Circle (YPC) klik hier.

Ambassadeurs

Dit zijn de ambassadeurs van het Young Patrons Gala:

Jessica Van Aken

Lotte de Beer

Lillian Bennink

Arie Boomsma

Lucrezia Buccellati

Camille Charrière

Robin Chadha

Nathalie de Clerck

Anna Drijver

Pieter Eckhardt

Cato Van Ee

Splinter Fangman

Sarah Fetter

Annemarie Van Gerrevink

Adriana Gonzalez Hulshof

Keziah Sterre Goudsmit

Judith Goudsmit

Charlotte Harrison

Maxime van der Heijden

Carolyn Hodler

Luise van Holk

Janey van Ierland

Sophie Kahn

Maria Kloosterman

Sophie Kloosterman

Louise Lagendijk

Charlotte Lagendijk

Mike Lewis

Ernst Meisner

Rasmus Michau

Bo Mulder

Morris Nieuwenhuis

Kees van Nieuwkerk

Thomas Oliemans

Catherine Maaskant-Peters

Ernst-Jan Pfauth

Nina Pierson

Maurits Pot

Juano Queen

Liesbeth Rasker

Constantin Rojahn

Olympia Scarry

Lavinia Schimmelpenninck

Constance Scholten

Nina Schuitemaker-Wichstrøm

Annebel Van Selms

Feyo Sickinghe

Sophie van der Stap

Willa Stoutenbeek

Nathalie Alica Streng

Rachel Seville Tashjian

Anneke Torenstra

Milou Turpijn

Bibi van der Velden

Sanne Vogel

Johannes Wilbrenninck

Clementina Zegna

Pom Zwart

 

Partners

  https://www.houseofeleonore.com/http://adamandco.nl/sites/all/themes/NXTE_responsive/logo.png