Management Support Techniek

Het team

De afdeling Management Support Techniek bestaat uit een assistent technisch directeur/hoofd MST, een secretaresse, een notulist, een medewerker MST-planning/applicatiebeheerder en een losse kracht.

Deze 5 medewerkers vormen de spil van Techniek & Productie. Naast het assisteren van de technisch directeur en de adjunct technisch directeur, worden onder andere alle technische vergaderingen van de producties, van beginproces tot aan de eindevaluatie, vastgelegd door onze notulist. Zo blijft alle informatie gewaarborgd en zijn producties in de toekomst van hetzelfde hoge niveau of zelfs beter dan ooit tevoren.

Wist je dat?

  • de afdeling MST-planning gemiddeld 200 medewerkers voorziet van een rooster
  • dat MST een groen kantoor heeft met maar liefst 14 planten!
Management Support Techniek

Niets is te gek

Van pakketten verzenden tot het organiseren van diverse soorten trainingen, van de uitgifte van telefoons tot het bewaken van de agenda’s. Voor MST is niets te gek.

Samen met de planners van de technische afdelingen worden er - met behulp van een planningsprogramma - roosters gemaakt voor de op dit moment elf afdelingen van Techniek & Productie. De medewerker MST-planning zorgt voor het finetunen van de roosters voordat ze gepubliceerd worden, voor het roosteren volgens de regels van de CAO én voor de uitbetaling van alle MST-medewerkers.