Vijf jaar partnership

Nationale Opera & Ballet viert vijf jaar partnership met Hoofdsponsor Houthoff! Kijk mee naar al het moois dat wij in de afgelopen jaren samen hebben bereikt. Een vriendschap en samenwerking om trots op te zijn. Wij hopen op een mooie tweede akte.

Het vijfjarig jubileum is door Houthoff prachtig samengevat in een online magazine met podcasts en bijzondere interviews. Veel luister- en leesplezier toegewenst!

Vijf jaar partnership

Vijf jaar partnership

“Niet alleen zijn wij blij met onze samenwerking met de internationale top gezelschappen, wij zien het ook als onze verantwoordelijkheid om juist nu de continuïteit van de podiumkunsten in het geding is, onze steun te blijven geven.”


Edward de Bock, Managing Partner bij Houthoff

Houthoff evenement

Samenwerking

Houthoff is de eerste hoofdsponsor van de drie-eenheid die wordt gevormd door het theater Nationale Opera & Ballet en de gezelschappen De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. De ambitie en eigenschappen van Houthoff en Nationale Opera & Ballet sluiten naadloos op elkaar aan. De passie voor het vak en de wens om topkwaliteit te bieden en vernieuwing te stimuleren, is de grootste gemene deler.

Houthoff evenement

Over Houthoff

Houthoff is een onafhankelijk, leidend Nederlands advocatenkantoor met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs die hoogwaardig juridisch advies en ondersteuning bieden aan een omvangrijke nationale en internationale clientèle.

Over Houthoff

Cliënten kiezen voor Houthoff bij de aanpak van hun meest complexe en kritieke problemen. Problemen waarbij niet alleen juridische kennis van essentieel belang is, maar ook solide strategisch advies. Waarom? De diepgaande juridische kennis van onze praktijkgroepen in combinatie met de brede marktkennis van onze sectorgroepen, stelt Houthoff in staat om altijd de beste resultaten te bereiken voor hun cliënten.

Cliënten prijzen de bewezen ervaring van Houthoff in het oplossen van geschillen en het kapitaliseren van kansen. Maar ook onze pragmatische aanpak van problemen, passie voor innovatie en sterke ondernemersgeest, blijven niet onopgemerkt. Houthoff beschikt over een wereldwijd netwerk dat bestaat uit eigen kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York, representatives in Azië en Amerika, het exclusieve lidmaatschap van Lex Mundi en hun eigen International Friends netwerk.

Lees meer op de website van Houthoff. 

“We zijn enorm verheugd dat Houthoff heeft besloten zich ook voor de komende tijd aan ons te verbinden. (...) We hebben al veel mooie initiatieven samen mogen invullen en zijn voornemens om dat in de komende jaren weer op vernieuwende wijze met elkaar vorm te geven.”


Sophie de Lint, directeur van De Nationale Opera, en Ted Brandsen, directeur van Het Nationale Ballet

Notenkraker & Muizenkoning
Notenkraker & Muizenkoning, Foto: Marc Haegeman
Upload
Upload, Foto: Marco Borggreve

Leadership Masterclasses

Houthoff en NO&B hebben veel gemeen. Dat blijkt uit een van de projecten waarin de samenwerking tussen beiden goed naar voren komt: de Leadership Masterclasses. Een drieluik dat is samengesteld om te helpen met de uitdagingen die het op afstand werken met zich meebrengt.

Nationale Opera & Ballet dankt