Vier de herfstvakantie met de kinderen in Nationale Opera & Ballet


Met twee spannende sprookjes 

Sprookjes in de herfstvakantie

Het meisje, de jager en de wolf (6+)

De wolf een schurk?

Gevaarlijk, gulzig, sluw en oneerlijk tegen Roodkapje: dat is vast hoe je de wolf kent uit de sprookjes die je verteld zijn. Maar wat als hij zijn eigen stem eens mag laten horen? Is hij echt zo’n schurk, of toch eerder een pechvogel?

In de jeugdopera Het meisje, de jager en de wolf blijkt de werkelijkheid een stuk complexer dan ons vaak in sprookjes is wijsgemaakt. 

Prijzen: jeugd t/m 16 - € 10,00; volwassenen - € 12,50

Het meisje, de jager en de wolf is in de herfstvakantie op 15, 16 (2x), 19, 20, 21, 22 (2x) en 23 (2x) oktober te zien in de Boekmanzaal bij Nationale Opera & Ballet.  

Sprookjes in de herfstvakantie

The Sleeping Beauty (8+)

Magisch sprookje

In de herfstvakantie - en ook daarna nog - ‘kust’ Het Nationale Ballet de fonkelende schone slaapster Doornroosje een aantal keren tot leven. The Sleeping Beauty is hét kroonjuweel op het repertoire. Dit klassieke sprookje, dat jong en oud blijft betoveren, werd door de makers ondergedompeld in adembenemend goud. 

Voor de kinderen die de voorstelling bezoeken is er een speciale gratis uitgave met onder meer de poster, weetjes, het verhaal en de wie-is-wie in The Sleeping Beauty

Prijzen: van € 21 - € 95

The Sleeping Beauty is in de herfstvakantie op 14, 15, 19, 20, 21, 25, 29 en 30 oktober te zien in de Grote Zaal van Nationale Opera & Ballet