Speeldata

24 juni

Locatie

Nationale Opera & Ballet, Studio Boekman

Duur

1:15

Tickets

Gratis

Foto van een zingend koor

Na een halfjaar hard repeteren is het zo ver: twee community-koren uit Amsterdam Zuidoost geven hun eindpresentatie! Beleef een aanstekelijke muzikale avond vol gospel, opera afro, pop, soul!  
 

Community Choir Southeast

B! Music School en De Nationale Opera presenteren het Community Choir Southeast! 
Na een half jaar wekelijkse repetities onder leiding van Hans Veldhuizen (o.a. koorleider Zingen bij de Opera en ZO! Gospel Choir), Ineke Geleijns (programmamaker en koorleider) en Shanice D Redan (solist en zangcoach) zal het koor een afsluitende presentatie geven. Sommige koorleden zullen zelfs solonummers ten gehore brengen. 

Ook het kinderkoor Community Choir Southeast Young treedt op tijdens de eindpresentatie. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar werkten het afgelopen half jaar vol plezier onder leiding van Floor van der Sluis (kinderkoorleider en voormalig lid van het Koor van De Nationale Opera) en pianist Dywel Braaf (verbonden aan B! Music School).  

Samen zingen  

Deze twee community-koren zijn als pilotproject opgezet door B! Music School en De Nationale Opera. De koren hebben dit seizoen kennis kunnen maken met de kracht en de magie van samen zingen. Op twee momenten eerder dit jaar hebben zij hun kunsten gepresenteerd in Amsterdam Zuidoost. Beide presentaties waren een groot succes. Nu sluiten ze deze pilotperiode af in zowel Amsterdam Zuidoost als in het centrum van Amsterdam. Voor de presentatie in Amsterdam Zuidoost, klik hier

Reserveer kaarten  

De eindpresentatie is gratis toegankelijk. Reserveer uw gratis kaarten hieronder. 
 

Bestel kaarten

De eindpresentatie is gratis toegankelijk. Reserveer uw gratis kaarten hieronder. 

loading Tickets worden geladen...

Partners