United Dance

Dansweek in Nationale Opera & Ballet

Vol enthousiasme kondigt Het Nationale Ballet ook deze zomer weer in samenwerking met United Dance een dansweek te mogen aanbieden voor jongeren en jongvolwassenen met het Syndroom van Down. Het programma van United Dance is op maat gemaakt voor deze jongeren en jongvolwassenen zodat ze in alle veiligheid en met plezier van de bijzondere danslessen kunnen genieten. De cursus wordt gegeven door danser en dansdocent Boris Richir, begeleid door een percussionist en kinesist die in inclusieve dans zijn getraind.

United Dance

Praktische info

Deelnemers: De Dansweek wordt georganiseerd voor jongeren en jongvolwassenen met het Syndroom van Down van 8 jaar of ouder.
Data: De dansworkshops vinden plaats van maandag 15 tot en met zaterdag 20 augustus 2022. De lessen zijn van 10.30 tot 11.30 in Nationale Opera & Ballet. Op zaterdag 20 augustus wordt de week feestelijk afgesloten met een presentatie voor familie. 
Locatie: De workshops vinden plaats in Nationale Opera & Ballet. 
Kosten: €178,- (6 dagen, 1 uur les per dag)

Nieuw dit jaar! Voor de deelnemers die houden van een uitdaging hebben we ook een choreografie workshop van 11.30 – 12.15 uur.

Dansworkshop & choreografie workshop: €210,- (6 dagen, 1 uur en 40 min les per dag)

In samenwerking met