United Dance

Dansweek in Nationale Opera & Ballet

Ook deze zomer biedt Het Nationale Ballet - in samenwerking met United Dance - weer een dansweek aan voor jongeren en jongvolwassenen met het Syndroom van Down. Het programma van United Dance is voor hen op maat gemaakt, zodat ze in alle veiligheid en met plezier van de bijzondere danslessen kunnen genieten. Een week lang krijgen zij de kans om samen met een team van professionele dansers, docenten en specialisten in inclusieve dans, te dansen op livemuziek in de dansstudio's.

United Dance

DANSSTAGE
Deelnemers:
de Dansweek wordt georganiseerd voor jongeren en jongvolwassenen met het Syndroom van Down vanaf 10 jaar oud.
Data: De dansworkshops vinden plaats van maandag 21 tot en met zaterdag  26 augustus 2023. De lessen zijn van 10.30 tot 11.30 uur in Nationale Opera & Ballet, eventueel gevolgd door een optionele choreografische workshop van 40 minuten. 
Locatie: De workshops vinden plaats in Nationale Opera & Ballet, Amstel 3, Amsterdam. 
Kosten Dansstage: €178,- (6 dagen, 1 uur les per dag), evt. aan te vullen met de choreografie workshop (zie volgend blok).

poster

+ CHOREOGRAFIE WORKSHOP (optioneel)
Voor de deelnemers die houden van een uitdaging hebben we ook een aansluitende choreografie workshop van 11.30 – 12.15 uur. Werk toe naar een voorstelling, leer choreografie, en creëer je eigen dans op live muziek onder begeleiding van professionele dansers. Dit is een aanvulling op je normale dagelijkse les. Mét optreden op de laatste dag.
Kosten Dansstage + Choreografie workshop: €210,- (6 dagen, 1 uur en 40 min. les per dag)

United Dance poster Dansstage in Amsterdam
poster

In samenwerking met