United Dance

Dansweek in Nationale Opera & Ballet

Vol enthousiasme kondigt Het Nationale Ballet ook deze zomer weer in samenwerking met United Dance een dansweek te mogen aanbieden voor jongeren en jongvolwassenen met het Syndroom van Down. Het programma van United Dance is op maat gemaakt voor deze jongeren en jongvolwassenen zodat ze in alle veiligheid en met plezier van de bijzondere danslessen kunnen genieten. De cursus wordt gegeven door danser en dansdocent Boris Richir, begeleid door een percussionist en kinesist die in inclusieve dans zijn getraind.

United Dance

Praktische informatie

Deelnemers: De Dansweek wordt georganiseerd voor jongeren en jongvolwassenen met het Syndroom van Down van 8 jaar of ouder.
Data: De dansworkshops vinden plaats van maandag 16 tot en met zaterdag 21 augustus 2021. De lessen zijn van 10.00 tot 11.00 in Nationale Opera & Ballet. Op zaterdag 21 augustus wordt de week feestelijk afgesloten met een presentatie voor familie. 
- Locatie: De workshops vinden plaats in Nationale Opera & Ballet. 
- Kosten: €178,- 
 

 

United Dance

Aanmelden

Aanmelden voor de Dansweek kan via de website van United Dance

Om de kwaliteit van de lessen te waarborgen en de coronaregels te kunnen naleven, heeft een groep maximaal 10 plaatsen. Bij meer animo zou er een tweede groep kunnen starten.

 

In samenwerking met