CFT__050_FKK_webgebruik

Onze bezoekers over... Così fan tutte

8 oktober 2019

Iedere voorstelling zitten er ruim 1600 mensen in de zaal. Wat zijn hun ervaringen? We vroegen het drie bezoekers na de Operaflirt XL bij Così fan tutte op dinsdag 1 oktober. 

Manon

MANON (33)

Conservator Rijksmuseum

“Ik heb een leuke avond gehad. Het verhaal en de muziek zijn tijdloos. Mozart is zo’n fantastische componist en dat hoor je ook eeuwen later nog heel scherp. De productie vond ik ook best verrassend en toegankelijk. Het enige dat ik niet van ‘nu’ vond is dat er zo weinig diversiteit op het podium was. Een scherp contrast met de wereld buiten het operagebouw.”

Odeon-Anna Sofie.

ANNA SOFIE (17)

Scholier 6 VWO

“Ik ben een enorme opera-fan, en mijn grote droom is om later zelf zangeres te worden. Ik zie nu zoveel mogelijk opera’s via My Muse & Me. De muziek van Mozart heeft een soort zwierige luchtigheid waar ik heel erg van geniet. Despina en Guglielmo waren mijn favorieten. Wat heeft die Davide Luciano een mooie lage stem! Wat ik minder vond? Dat er steeds geklapt werd na aria’s. Het haalde de vaart er heel erg uit.”

joanna

JOANNA (31)

Projectmanager bij een reclamebureau

“Ik heb heel erg genoten van de muziek. Ik ben dol op Mozart en deze productie was fris en vrolijk. Wel vond ik het heel lang duren, vooral na de pauze leek er geen eind aan te komen. De actie leek bijna tot stilstand te komen, tot in de laatste tien minuten. Ik ga hier toch weg met een positief gevoel, dankzij de muziek. Die heeft m’n avond gered.”

JONGER DAN 35 EN OOK MET KORTING NAAR DE OPERA? 

Meld je aan voor My Muse & Me en bezoek opera- en balletvoorstellingen met fikse korting!