Scènefoto Mr. & Mrs. Perfect

Mr. & Mrs. Perfect

Voorstelling en workshops in de klas!

Speciaal voor de onderbouw van het vmbo

Data in overleg

Mr. & Mrs. Perfect

Publiciteitsfoto van Mr. & Mrs. Perfect

Het Nationale Ballet presenteert samen met Poldertheater een nieuwe voorstelling met workshops in de klas, speciaal voor leerlingen van het VMBO. Mr & Mrs Perfect is geïnspireerd op het ballet Les Noces van Stravinsky. 

De oudere zus van Ka gaat trouwen, met een man die Ka helemaal niet bevalt. En ineens komen er allerlei regeltjes en tradities om de hoek kijken. Maar wat als je gewoon vrij wilt zijn? Of de traditie anders interpreteert dan je familie? Gaat het dan goed mis of is er ergens in het midden toch een compromis te vinden?

Dit schooljaar gaat Het Nationale Ballet de samenwerking aan met Poldertheater. In Amsterdam is Poldertheater al jarenlang de cultuureducatieve theatergroep met het grootste bereik onder vmbo-leerlingen. Kernwaarde is het bieden van een theaterervaring aan elke leerling door het geven van workshops en het spelen van een voorstelling in de klas, in een intieme, laagdrempelige setting met veel persoonlijke aandacht. Nu slaan deze twee organisaties de handen ineen voor een project op het raakvlak van toneel en dans, waarbij op ieder moment de verbinding wordt gezocht met de eigen leefwereld van de leerlingen.

Choreografie: Bruno da Rocha Pereira
Muziek: Tony Roe (geïnspireerd op Igor Stravinsky)
Tekst: Janwillem Slort
Regie: Sheila Bosman
Spel, dans en muzikale uitvoering: Lisa Carreno, Samantha van den Doel, Vitaly Medvedev, Chuck Kerk.

ALGEMENE INFORMATIE

Wie: vmbo onderbouw (alle niveaus), andere groepen in overleg
Wanneer: in overleg
Waar: op school
Duur: 3 x 50 minuten of 2 x 100 minuten (workshops en voorstelling + nagesprek)
Kosten: €18 per leerling bij 3 x 50 minuten en €22 per leerling bij 2 x 100 minuten

Voor meer informatie en reserveren, neem contact op met het Poldertheater.

Voor scholen buiten Amsterdam is het ook mogelijk om de digitale versie van Mr. and Mrs. Perfect te boeken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Scènefoto Mr. & Mrs. Perfect