Steun De Nationale Opera

KOM DICHTER BIJ DE OPERA

De Nationale Opera maakt betoverende voorstellingen die raken en inspireren. Vrijwel alles wat op het toneel te zien is, wordt met groot vakmanschap in onze eigen ateliers gemaakt. Ook zetten we ons in om de magie van opera en ballet door te geven aan volgende generaties via onze programma’s voor educatie en jong talent. De steun die onze donateurs ons hierbij bieden is onmisbaar.

Wanneer u donateur wordt van De Nationale Opera draagt u niet alleen financieel bij. Uw betrokkenheid en vertrouwen in ons is van minstens net zo groot belang. Daar doen we dan ook graag iets voor terug: we brengen u dichter bij de zangers en makers van De Nationale Opera en bieden u exclusieve (online) activiteiten achter de schermen. U hoort als eerste wat er speelt binnen De Nationale Opera en krijgt voorrang bij het bestellen van tickets.

Ligt uw hart bij de opera? Word Vriend of treed toe tot de Geefkringen van De Nationale Opera

Word donateur Eenmalige donatie Nalatenschap  Fonds op Naam

 

 

 

 

 

ONDERSTEUNDE PROJECTEN

Talent: Opera Studio

Uw bijdrage komt ten goede aan talentprogramma's, zoals de Dutch National Opera Studio.

Dit programma biedt uitdagende kansen voor getalenteerde jonge artiesten. Zij kunnen zich gedurende twee jaar ontwikkelen tot allround professionals, door het volgen van kwalitatief hoogwaardige trainingen op maat, gecombineerd met een breed scala aan professionele ervaringen.

Lees meer.

Educatie: Operahelden Kinderkoor

U steunt het Operahelden Kinderkoor, dat kinderen laat kennismaken met opera en hen stimuleert om hun talenten te ontdekken.

Lees meer.

Contactpersonen

Roos Bernelot Moens

Roos Bernelot Moens

Particuliere Fondsenwerving

De Nationale Opera

06 14 609 453

r.bernelotmoens@operaballet.nl

 

Emma Patijn

Particuliere Fondsenwerving Vrienden

De Nationale Opera

020 551 8282

e.patijn@operaballet.nl

 

National Opera & Ballet Fund Foundation
account number NL20 ABNA 0540179523