Opera & Ballet Lounge

Bij De Opera & Ballet Lounge wordt het bedrijfsleven dichter bij onze kunstvormen betrokken. Vier keer per jaar, tijdens twee opera- en twee balletpremières, worden gasten uitgenodigd voor een compleet verzorgde avond met een speciaal programma. Tijdens de Opera & Ballet Lounge verwelkomen wij gasten uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven, de politiek en cultuur. De Lounges bieden een interessante avond met verdieping, nieuwe inzichten, cultuur en voldoende gelegenheid om te netwerken.

Leden van Opera & Ballet Lounge betalen €15.000 per jaar en verbinden zich voor minimaal drie jaar. Daarvoor bieden wij:

  • Een compleet verzorgde avond inclusief kaarten voor de première, een exclusieve preview, de catering en het programmaboek.
  • Uitnodiging voor een selectie van premières van Nationale Ballet & Opera en toegang tot de aansluitende feestelijke premièreborrel.
  • Korting voor uw medewerkers op geselecteerde voorstellingen.
  • Eén keer per jaar kosteloos gebruik van één van de ontvangstruimtes van Nationale Opera & Ballet voor uw eigen evenement, bijvoorbeeld voor een presentatie, vergadering, workshop of diner.
  • Als partner bent u van harte welkom achter de schermen en heeft u de mogelijkheid om speciale activiteiten bij te wonen zoals repetities, masterclasses en bijzondere optredens.
  • De mogelijkheid om extra kaarten bij te kopen tegen basistarief (Nationale Opera & Ballet hanteert een zogeheten systeem van ‘dynamic pricing’).
Nationale Opera & Ballet

De Opera & Ballet Lounge wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren

Houthoff            ING            De Nederlandsche Bank           Loyens&Loeff

Neem contact op voor meer informatie

Adriana Gonzalez Hulshof
T: +31 6 48 33 29 31
E: [email protected]

Jess den Houdijker
T: +31 6 14 61 16 07
E: [email protected]