Games & Quizzes

Shoot and win!

Hoeveel spitzen kun jij raken binnen 60 seconden? Speel ons spel en kom erachter! 

Shoot and Win

 

The Back to Ballet - contemporary puzzel

Voor iedereen die niet genoeg van puzzels kan krijgen hebben wij nu de Back to Ballet – contemporary puzzel gemaakt. Lukt het om alle puzzelstukjes binnen de tijd op de juiste plek in de foto te plaatsen?

Puzzel

 

Classic of Contemporary?

Wat zal het zijn? 

Back to Ballet komt steeds dichterbij! Twijfel jij nog tussen de Classic en de Contemporary editie? Geen zorgen! Daarvoor hebben wij dit spel gemaakt. Waag een poging aan onze fruitmachine en ontdek welke editie je moet gaan zien!

Gebruik de fruitmachine!

Fruitmachine

 

 

Spitzenquiz

Ben jij een balletkenner en denk jij alles te weten over spitzen? Test dan hier je kennis.

 

Spitzenquiz

 

 

sPROOKJES BALLET QUIZ

Het Zwanenmeer, The Sleeping Beauty en Romeo en Julia. Wat hebben deze balletten met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal gebaseerd op een sprookje. Doe de quiz om erachter te komen hoeveel jij weet over de sprookjesballetten.

Sprookjes Ballet Quiz

 

Balletquiz met Floor Eimers

 

 

 

Royal memory game

Gefeliciteerd Koning Willem-Alexander en fijne koningsdag iedereen! De koning is alweer een jaartje ouder, tijd om zijn en jouw geheugen te testen! Weet jij binnen de tijd al deze ballet-royals te matchen? Speel hier onze koninklijke memory game en test je geheugen!

Speel de game

 

The Sleeping Beauty Puzzel

Ben jij ook nog zo aan het nagenieten van de online stream van The Sleeping Beauty? Dan hebben wij goed nieuws! Voor iedereen die er niet genoeg van kan krijgen hebben wij nu ook The Sleeping Beauty puzzel gemaakt. Lukt het jou om alle puzzelstukjes binnen de tijd op de juiste plek in de foto te plaatsen? De stream is tot en met 25 april hier te bekijken op onze website.

Speel de game

 

Ballet quiz

Hoeveel weet jij van ballet? Om die vraag te kunnen beantwoorden hebben wij speciaal voor het hele gezin een quiz gemaakt! In deze quiz kun je je kennis over ballet testen en er misschien nog het een en ander van opsteken. Succes!

Speel de quiz

 

Don Quichot Puzzel

Op zaterdag 4 april gaan wij het ballet Don Quichot op het online platform streamen! Omdat u nog een week moeten wachten op het ballet, hebben wij alvast een puzzel gemaakt. Lukt het jou om alle puzzelstukjes op de juiste plek in de foto te plaatsen?

Speel de game

 

Memory Game Four Seasons

Hoe snel krijgt u de plaatjes bij elkaar? Speel de speciale Four Seasons Memory Game.


Speel de game