Nationale Opera & Ballet presenteert

International Young Patrons Gala Hét culturele event van het jaar

Start verkoop 29 jan 12:00

Op vrijdag 5 juni 2020 vindt de vierde editie plaats van het jaarlijkse Gala van de Young Patrons Circle van Nationale Opera & Ballet. Verschijn in je mooiste gala-outfit op de rode loper voor hét culturele event van het jaar. Het gala verkocht de afgelopen jaren ruim van te voren uit dus wees er snel bij!

Dress code: black tie (long dress)

Leden van de Young Patrons Circle krijgen een gratis kaart voor het International Young Patrons Gala en toegang tot de exclusieve afterparty. Ook hebben zij toegang tot de speciale pre-sale, die op woensdag 4 december van start gaat.

Ben je nog geen lid? Meld je aan als Young Patron en ontvang een gratis kaart.

De reguliere kaartverkoop zal in Januari van 2020 aanvangen.

Join the Young Patrons Circle
Aftermovie YPC Gala 2019

Feestelijke avond vol opera en ballet
Het International Young Patrons Gala is de enige avond van het jaar waarop opera en ballet het podium delen. De avond begint met een rode loper, gevolgd door een zaalprogramma vol unieke en gevarieerde optredens van de crème de la crème van de opera- en balletwereld. Daarna gaat het feest door in de foyer van Nationale Opera & Ballet met dj's en de heerlijkste 'drinks & bites'. Zowel de voorstelling, als het feest met 'drinks & bites' zijn inbegrepen in een ticket. Na het feest is er nog de zeer exclusieve afterparty op een externe locatie (alleen gastenlijst; alle Young Patrons +1 worden uitgenodigd).

Programma
De voorbereidingen voor het gala zijn op dit moment in volle gang. Zoals ieder jaar staat de avond in het teken van jong talent en worden onze beide kunstvormen op een bijzondere manier samengebracht. Het zaalprogramma zal in aanloop naar het International Young Patrons Gala 2020 worden bekend gemaakt.

Het Internationale Young Patrons Gala Weekend
Voor onze buitenlandse gasten en internationale gasten wonend in Amsterdam, wordt van vrijdag 5 juni tot en met zondag 7 juni 2020 een speciaal programma samengesteld. Geniet van zowel het gala en als enkele Amsterdamse culturele hoogtepunten.

Het programma voor het Internationale Young Patrons Gala Weekend zal begin 2020 bekend worden gemaakt. Interesse? Neem contact met ons op via ypc@operaballet.nl.

    do 31 jan Het Parool, 2018

    ‘Eindelijk een gala met allure’

    do 31 jan Vogue, 2018

    ‘Het Nederlandse MET Gala’