Corona update: Start kaartverkoop najaar seizoen 2020-2021 uitgesteld

Corona update: Start kaartverkoop najaar seizoen 2020-2021 uitgesteld

UPDATE 28-05-2020

Start kaartverkoop najaar seizoen 2020-2021
In verband met de nu geldende regels ter bestrijding van het Coronavirus is de losse kaartverkoop van de producties dit najaar uitgesteld tot nader order. Houd onze site en nieuwsbrief in de gaten voor updates.

UPDATE 06-05-2020

De Directie van Nationale Opera & Ballet (NO&B) besloot onlangs tot doorbetaling van freelancers, met een maximum maandbedrag, tot einde van dit seizoen (eind juni). Lees hier meer.

UPDATE 30-04-2020

Het door de regering vooralsnog afgekondigde verbod op evenementen en bijeenkomsten tot 1 juni 2020 ter bestrijding van het coronavirus, betekent dat Nationale Opera & Ballet tot die datum is gesloten. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, dansers en zangers staan voorop en daarom heeft Nationale Opera & Ballet, conform de richtlijn van het RIVM, besloten dat iedereen vanaf heden vanuit huis werkt.

Kaartkopers afgelaste voorstellingen

Inmiddels hebben de meeste kaartkopers bericht ontvangen per e-mail, met daarbij een formulier ter afhandeling van de restitutie van uw kaarten. Mensen die geen e-mailadres hebben, worden door onze kassa benaderd over de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk in te lichten. Het kan gebeuren dat onze e-mail richting kaartkopers in de spam inbox terecht is gekomen. Mocht u onze e-mail ook hier niet aantreffen, neem dan contact op met kassa@operaballet.nl of vul hier het formulier in. Gezien de omvang en complexiteit van deze administratieve taak, zou dit even kunnen duren. We hopen daarom op uw geduld en begrip.

Steek Nationale Opera & Ballet een hart onder de riem
De maatregelen omtrent het coronavirus hebben een verregaande impact op ons huis. Wilt u Nationale Opera & Ballet een hart onder de riem steken? U kunt er voor kiezen om, via het in de mail bijgesloten formulier, het restitutiebedrag te doneren aan Stichting Nationale Opera & Ballet Fonds. U kunt er ook voor kiezen om een eenmalige donatie te doen. Met uw donatie steunt u Nationale Opera & Ballet, onze zangers en alle andere medewerkers in deze moeilijke periode. Stichting Nationale Opera & Ballet Fonds is een culturele ANBI en daarmee is uw gift mogelijk (verhoogd) aftrekbaar bij uw aangifte inkomstenbelasting.

Steek ons een hart onder de riem

Bewaar uw ticket, geniet later
We bieden u uiteraard ook graag de mogelijkheid om uw kaarten om te zetten naar een tegoedbon. Met de tegoedbon kunt u op een later moment genieten van een voorstelling naar keuze van Nationale Opera & Ballet. De tegoedbon is tot 13 maanden na uitgifte geldig. Zodra er meer bekend is over de impact van het coronavirus op seizoen 2020-2021, brengen wij u hiervan op de hoogte.

Let op: heeft u kaarten gekocht voor New Moves, voor de tourneevoorstelling Unboxing Ballet 2 of GRIMM van de Junior Company? Neem dan contact op met het desbetreffende theater.

Abonnementen 2020 - 2021

Abonnementhouders voor seizoen 2020 – 2021 ontvangen binnenkort een overzicht van de door hen bestelde abonnementen, bestelde operaboeken en overige artikelen.
Gezien de maatregelen rondom het Coronavirus bestaat er nog veel onzekerheid over seizoen 2020 - 2021. Om die reden zal de incasso tot nader bericht nog niet plaatsvinden.
Er wordt momenteel volop gewerkt om het nieuwe seizoen in te richten. We brengen abonnementhouders als eerste op de hoogte van eventuele wijzigingen. Bij vragen of opmerkingen over uw bestelling, kunt u contact opnemen via abonnement@operaballet.nl.  

FAQ

Mocht u nog vragen hebben, kijk dan hier: 

FAQ - restitutie

 

Nationale Opera & Ballet steunt de campagne ‘Bewaar je ticket, geniet later’.
 

 

U kunt online gelukkig nog blijven genieten van opera en ballet. Kijk naar streams van voorstellingen, doe mee met een balletles, bekijk video’s, speel quizzen et cetera:

KEEP ON SINGING AND DANCING

Wij hopen op uw begrip voor deze uitzonderlijke gang van zaken en hopen u later alsnog te mogen verwelkomen in Nationale Opera & Ballet.

 

Met vriendelijke groet,

 

Nationale Opera & Ballet

Els van der Plas
Algemeen DirecteurSophie de Lint
Directeur De Nationale OperaTed Brandsen
Directeur Het Nationale Ballet