Mr. & Mrs. Perfect

De oudere zus van Ka gaat trouwen, met een man die Ka helemaal niet bevalt. En ineens komen er allerlei regeltjes en tradities om de hoek kijken. Maar wat als je gewoon vrij wilt zijn? Of de traditie anders interpreteert dan je familie? Gaat het dan goed mis of is er ergens in het midden toch een compromis te vinden?

Voor Mr. & Mrs. Perfect is Het Nationale Ballet is de samenwerking aangegaan met Poldertheater. In Amsterdam is Poldertheater al jarenlang de cultuureducatieve theatergroep met het grootste bereik onder vmbo-leerlingen. Kernwaarde is het bieden van een theaterervaring aan elke leerling door het geven van workshops en het spelen van een voorstelling in de klas, in een intieme, laagdrempelige setting met veel persoonlijke aandacht. De twee organisaties slaan nu de handen ineen voor een project op het raakvlak van toneel en dans, waarbij op ieder moment de verbinding wordt gezocht met de eigen leefwereld van de leerlingen.

Naast live voorstellingen in de klas bieden we ook de mogelijkheid aan om de voorstelling op video te bekijken. Ook in dat geval komen wij naar school toe voor workshops met de leerlingen. Meer informatie over de live voorstelling vindt u hier

Tekst: Janwillem Slort
Compositie: Tony Roe (geïnspireerd op Igor Stravinsky)
Regie: Sheila Bosman
Choreografie: Bruno da Rocha Pereira
Spel, dans en muzikale uitvoering: Lisa Carreno, Samantha van den Doel, Vitaly Medvedev, Chuck Kerk.

Mr. & Mrs. Perfect

ALGEMENE INFORMATIE ONLINE VERSIE

Duur: 3 x 50 minuten of 2 x 100 minuten (live workshops en video-voorstelling + nagesprek in de klas)
Geschikt voor: het project is gemaakt voor leerlingen van het VMBO. Andere schoolniveau's in overleg
Kosten: € 10,- per leerling, inclusief workshop en nagesprek.
 

Voor meer informatie en reserveren, neem contact op met het Poldertheater.