Verhalen vertellen met muziek

Voor kinderen die van zingen en spelen houden, organiseert De Nationale Opera in het najaar van 2021 een wekelijks kinderkoor. Begeleid door een pianist en een zang- en speldocent ga je aan de slag met (hedendaags) operarepertoire. Naast bestaande stukken gaan we ook samen nieuw repertoire maken: nieuwe verhalen die we vertellen met muziek. Zo leer je zingen én verhalen vertellen met muziek.

Er zijn twee groepen: groep I voor kinderen van 5 t/m 8 jaar en groep II voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Houd je van zingen en acteren?

En ben je tussen de 5 en 12 jaar? Geef je dan op voor Operahelden!

Artistieke coördinatie & muzikale leiding: Hanne van de Vrie & Ineke Geleijns

Scènefoto uit productie Operahelden
Foto: Kim Krijnen

Praktisch

Data
Wekelijks op de woensdagmiddag, van 27 oktober 2021 t/m 22 december 2021

  • Groep I (5 t/m 8 jaar) 
  • Groep II (9 t/m 12 jaar)

Tijdstip: 15.30-16.30 uur

Locatie
Operahelden vindt plaats in Nationale Opera & Ballet, Waterlooplein 22, Amsterdam. Kinderen dienen met eigen vervoer naar het theater te komen. Zowel tijdens de repetitiedagen als op de dagen van de uitvoeringen worden ze opgevangen en begeleid.

Kosten en aanmelden
De kosten voor deelname bedragen: € 45,- per kind
Dit bedrag kunt u betalen via bovenstaande aanmelding. Na betaling is uw kind ingeschreven. U ontvangt dan z.s.m. meer informatie. Graag aanmelden via bovenstaande link.

Aanwezigheid
Bij deelname aan Operahelden maken de kinderen een leerzaam en leuk traject mee. Juist doordat ze alles samen doen, kan er worden toegewerkt naar een fantastische uitvoering. Het is daarom belangrijk dat de kinderen bij alle repetities aanwezig zijn. 

Bij vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Educatie, Participatie en Programmering van Nationale Opera & Ballet via zingen@operaballet.nl