Uitgesteld vanwege de corona-uitbraak

Helaas hebben we het project Operahelden dit jaar moeten uitstellen tot nader order. Zodra we meer zekerheid hebben over het moment waarop het project van start kan gaan, laten we dat op deze pagina weten.

Verhalen vertellen met muziek

Voor kinderen die van zingen en spelen houden, organiseert De Nationale Opera een wekelijks kinderkoor. Begeleid door een pianist en een zang- en speldocent ga je aan de slag met (hedendaags) operarepertoire. Naast bestaand repertoire gaan we ook samen nieuw repertoire maken: nieuwe verhalen die we vertellen met muziek. Zo leer je zingen én verhalen vertellen met muziek.

Er zijn twee groepen: groep I voor kinderen van 5 t/m 8 jaar en groep II voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Houd je van zingen en acteren? En ben je tussen de 5 en 12 jaar? Geef je dan op voor Operahelden!

Artistieke coördinatie & muzikale leiding: Hanne van de Vrie en Ineke Geleijns

Scènefoto uit productie Operahelden

Praktisch

Locatie
Operahelden vindt plaats in Nationale Opera & Ballet, Waterlooplein 22, Amsterdam. Kinderen dienen met eigen vervoer naar het theater te komen. De kinderen worden opgevangen en begeleid tijdens de lessen.

Kosten en aanmelden
De kosten voor deelname bedragen € 50,- per kind

Aanwezigheid
Bij deelname aan Operahelden maken de kinderen een leerzaam en leuk traject mee. Het is belangrijk dat de kinderen bij alle repetities aanwezig zijn. 

Bij vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Educatie, Participatie en Programmering van Nationale Opera & Ballet via [email protected]