Keep on singing and dancing

In deze ingewikkelde tijd blijven wij geloven in de verbindende kracht van kunst. Opera en ballet bieden troost, afleiding, inspiratie en hoop. Omdat we u nu niet in het theater kunnen verwelkomen, maar toch met u in verbinding willen blijven, hebben wij een programma samengesteld met onder meer online voorstellingen. Zo kunt u de komende periode blijven genieten van al het moois dat Nationale Opera & Ballet te bieden heeft. Rechtstreeks vanuit het theater naar uw huis.

Voor jong en oud, er is voor ieder wat wils. Er is een uitgebreid programma voor de jonge kijker, maar we zullen de komende periode ook enkele prachtige voorstellingen streamen die de afgelopen jaren op ons podium te zien waren. Een unieke kans om een aantal hoogtepunten voor het eerst te zien of  her te beleven. Verder staan op het programma: zang- & dans workouts, quizzen & games en persoonlijke videoboodschappen en tips van onze zangers, dansers en collega’s.

We voegen telkens nieuwe content toe, dus houd deze website en onze social media kanalen goed in de gaten. Maar bovenal: blijf veilig en let een beetje op elkaar.