Nationale Opera & Ballet Online

Bekijk onze voorstellingen thuis

Het online seizoen van Nationale Opera & Ballet is begonnen. Geniet van volledige registraties van diverse voorstellingen op ons online platform. Om u te bedanken voor uw steun de afgelopen tijd, bieden we u de eerste twee voorstellingen gratis!

Hans van Manen - Live

Het Nationale Ballet

Van de meer dan 125 balletten die Hans van Manen tot nu toe creëerde, is Live zonder twijfel het meest legendarische. Een iconisch ballet dat door gebruik van live videobeelden over deze tijd lijkt te gaan.

▶ € 2,95 | 10 oktober tot 7 november

Lees meer  Bekijk trailer
48 uur toegang na aanschaf van de stream

Ritratto

De Nationale Opera

In maart ging Ritratto online in wereldpremière. Op veler verzoek stellen we Jeths' opera nog eenmaal online beschikbaar. De videoregistratie van deze gloednieuwe opera is vanaf 11 oktober te zien.

▶ € 2,95 | 11 oktober tot 8 november

Lees meer  Bekijk trailer
48 uur toegang na aanschaf van de stream

Dancing Apart Together

Het Nationale Ballet

We openen het online seizoen met choreografieën uit Dancing Apart Together. In dit nieuwste balletprogramma ervaart u de rijke en pure eenvoud van het ballet van vandaag.

▶ GRATIS | 3 oktober tot 31 oktober

Lees meer  Bekijk trailer

FAUST [working title]

De Nationale Opera

In FAUST [working title] nemen we u mee op ontdekkingstocht in een andere wereld. "Volstrekt uniek, meeslepend, oog- en oorstrelend en in hoge mate ontroerend." - Trouw ★★★★★

▶ GRATIS | 4 oktober tot 1 november

Lees meer  Bekijk trailer

BAM 2020

De Nationale Opera & Black Achievement Month

Kijk terug! De opname van De landen waarin ik woon barsten uit in archipels. Hoe verhouden opera en muziektheater in Europa zich tot de koloniale en gekoloniseerde anderen? De stream is beschikbaar vanaf zondag 25 oktober om 18:00.

▶ GRATIS | 25 oktober t/m 22 november

Lees meer

Dancing Diversity

Het Nationale Ballet & Black Achievement Month

Live vanuit de grote zaal: de viering van vijf jaar Black Achievement Month met Dancing Diversity 2020. Vanaf 20:00 uur livestreamen wij het volledige programma van deze speciale jubileumeditie.
Tune in!

▶ GRATIS | 25 oktober t/m 22 november

Lees meer

World Ballet Day

Het Nationale Ballet & World Ballet Day

Op 29 oktober vieren wij World Ballet Day met om 18:30 een extra lange, special én live online balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company, met dansers Elisabeth Tonev en Davi Ramos aan de barre en pianobegeleiding van Rex Lobo. Mis het niet!

▶ GRATIS | vanaf 29 oktober 18:30 uur

Lees meer

Geniet veilig thuis, op een moment dat het u uitkomt

Na afloop van de online première blijven de voorstellingen on demand beschikbaar. U betaalt per voorstelling, vervolgens krijgt u 48 uur toegang. Zo kunt u vrijblijvend genieten, op een moment dat het u uitkomt.

Vragen? We helpen u graag op weg  Steun ons