Word donateur

OPERAVRIEND

VANAF €50 PER JAAR

Als Vriend steunt u De Nationale Opera. Daar doen wij graag iets terug. Voor operavrienden organiseren we exclusieve activiteiten achter de schermen. U ontvangt van ons het Vriendenmagazine, krijgt voorrang bij de verkoop van plaatsbewijzen en 10% korting in de winkel van Nationale Opera & Ballet.

WORD OPERAVRIEND  Meer informatie

OPERAVRIEND + 1 GEZINS-VRIEND

VANAF €80 PER JAAR

Wilt u uw gezinsleden meenemen naar de activiteiten? Meld hen dan aan als Gezins-Vriend.

WORD OPERAVRIEND + 1  Meer informatie

GOUDEN OPERAVRIEND

VANAF €200 PER JAAR

Als Gouden Vriend steunt u De Nationale Opera. Gouden Vrienden ontvangen extra privileges en uitnodigingen. U mag naar alle activiteiten een gast meenemen, bent welkom bij geefkringenborrels bij de Foyeravonden en we bieden u een persoonlijke service bij aanschaf van losse kaarten.

Word gouden operavriend  Meer informatie

GEEF EEN VRIENDSCHAP CADEAU

VANAF €50 PER JAAR

Geniet u ook zo van al het moois dat De Nationale Opera te bieden heeft? En wilt u uw liefde voor Opera graag delen met de mensen om u heen?

Geef een vriendschap cadeau  Meer informatie

LIEFHEBBER

VANAF €1.000 PER JAAR

Met een periodieke schenking vanaf €1.000 euro per jaar (gedurende minimaal vijf jaar) treedt u toe tot de Geefkringen van De Nationale Opera en wordt u opgenomen in de Liefhebbers-kring. Door de Geefwet is uw gift 100-125% aftrekbaar en dit kan significante voordelen opleveren bij uw inkomstenbelasting. De Liefhebbers-kring levert een essentiële bijdrage aan de producties en activiteiten van De Nationale Opera. U kunt als Geefkringlid zelf bepalen waaraan uw persoonlijke gift ten goede komt. U wordt dicht bij onze organisatie betrokken en ontvangt bijzondere privileges en uitnodigingen voor exclusieve bijeenkomsten speciaal voor de Geefkringen.

Aanmelden liefhebber  Meer informatie

BEWONDERAAR

VANAF €5.000 PER JAAR

Met een periodieke schenking vanaf €5.000 euro per jaar (gedurende minimaal vijf jaar) treedt u toe tot de Geefkringen van De Nationale Opera en wordt u opgenomen in de Bewonderaars-kring. Door de Geefwet is uw gift 100-125% aftrekbaar en dit kan significante voordelen opleveren bij uw inkomstenbelasting. De Bewonderaars-kring levert een essentiële bijdrage aan de producties en activiteiten van De Nationale Opera. U kunt als Geefkringlid zelf bepalen waaraan uw persoonlijke gift ten goede komt. U wordt dicht bij onze organisatie betrokken en ontvangt bijzondere privileges en uitnodigingen voor exclusieve bijeenkomsten speciaal voor de Bewonderaars, waaronder uitnodigingen voor huisconcerten met solisten uit producties van De Nationale Opera.

Aanmelden bewonderaar  Meer informatie

PALADIJN

VANAF €10.000 PER JAAR

Met een periodieke schenking vanaf €10.000 euro per jaar (gedurende minimaal vijf jaar) treedt u toe tot de Geefkringen van De Nationale Opera en wordt u opgenomen in de exclusieve Paladijnen-kring. Door de Geefwet is uw gift 100-125% aftrekbaar en dit kan significante voordelen opleveren bij uw inkomstenbelasting. De Paladijnen-kring levert een essentiële bijdrage aan de producties en activiteiten van De Nationale Opera. U kunt als Geefkringlid zelf bepalen waaraan uw persoonlijke gift ten goede komt. Als Paladijn wordt u dicht bij het artistieke proces betrokken en ontvangt u bijzondere privileges en uitnodigingen voor exclusieve bijeenkomsten speciaal voor de Paladijnen, waaronder uitnodigingen voor het jaarlijkse Opera Diner en het jaarlijkse Paladijnendiner, en ontmoetingen met artistieke staf solisten uit producties van De Nationale Opera.

Aanmelden paladijn  Meer informatie

MECENAS

VANAF €25.000 PER JAAR

Met een periodieke schenking vanaf €25.000 euro per jaar (gedurende minimaal vijf jaar) treedt u toe tot de Geefkringen van De Nationale Opera en wordt u opgenomen in de exclusieve Mecenas-kring. Door de Geefwet is uw gift 100-125% aftrekbaar en dit kan significante voordelen opleveren bij uw inkomstenbelasting.

De Mecenas-kring levert een essentiële bijdrage aan de producties en activiteiten van De Nationale Opera. U kunt als Geefkringlid zelf bepalen waaraan uw persoonlijke gift ten goede komt. Als Mecenas bieden we u een persoonlijk en op uw wensen afgestemd programma waarmee u het artistieke proces rondom een productie naar keuze van heel dichtbij kan meemaken. Daarnaast ontvangt u alle bijzondere privileges en uitnodigingen voor exclusieve bijeenkomsten voor de Geefkringen.

Aanmelden Mecenas  Meer informatie

Alle privileges

Vergelijk de geefvormen

Contactpersonen

Roos Bernelot Moens

Roos Bernelot Moens

Particuliere Fondsenwerving
De Nationale Opera

06 14 609 453

r.bernelotmoens@operaballet.nl

Stichting Nationale Opera & Ballet Fonds
rekeningnummer NL20 ABNA 0540179523

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma Patijn

Particuliere Fondsenwerving
Vrienden en vrijwilligers

020 551 8282

e.patijn@operaballet.nl

Stichting Nationale Opera & Ballet Fonds
rekeningnummer NL20 ABNA 0540179523