Fonds op naam

Wilt u een substantieel bedrag schenken aan Nationale Opera & Ballet en daaraan een heel persoonlijke invulling geven, dan is het oprichten van een fonds op naam een interessante mogelijkheid. Een fonds als cadeau voor of ter nagedachtenis aan een dierbare behoort ook tot de mogelijkheden.

Een fonds op naam is een bijzondere, persoonlijke en fiscaal aantrekkelijke manier om op een substantiële manier bij te dragen aan de toekomst van Nationale Opera & Ballet.

Hoe werkt een fonds op naam?

  • U bouwt een fonds op naam op met een minimale inleg van € 50.000. Dat kan in één keer of in vijf jaarlijkse termijnen.
  • In overleg kiest u zelf een doel binnen Nationale Opera & Ballet waaraan uw geld besteed wordt. We informeren u graag over de mogelijkheden.
  • Wij zorgen voor de financiële administratie en zorgen ervoor dat uw geld goed besteed wordt. Natuurlijk houden wij u nauwgezet op de hoogte.
  • Een fonds op naam is financieel aantrekkelijk: het fiscale voordeel kan oplopen tot 58%. Door belastingvoordeel kost de gift u netto in het gunstigste geval € 4.150 per jaar.
  • U kunt het fonds uw eigen naam, of die van een (overleden) dierbare geven. Of we kiezen in overleg een naam die verwijst naar datgene wat het fonds mogelijk maakt, zoals ‘Het Kostuumfonds’.
  • U geniet bijzondere en exclusieve privileges bij Nationale Opera & Ballet. Zo kunnen we een optreden verzorgen op een locatie naar keuze en houdt de directie u persoonlijk op de hoogte van ontwikkelingen binnen Nationale Opera & Ballet. U bent automatisch lid van een van de Geefcirkels van Nationale Opera & Ballet met de bijbehorende voordelen.

Steun ons met uw eigen fonds op naam. U kunt contact opnemen met Nadja van Deursen (via 020 551 8218 of n.vdeursen@operaballet.nl) of Roos Bernelot Moens (via 020 551 81 02 of  r.bernelotmoens@operaballet.nl) van de afdeling Fondsenwerving & Relatiebeheer om een afspraak te maken. Wij gaan graag met u in gesprek.