Steun Nationale Opera & Ballet

KOM DICHTER BIJ OPERA & BALLET

De Nationale Opera en Het Nationale Ballet behoren tot de beste opera- en balletgezelschappen ter wereld. Iets waar Nederland trots op mag zijn. Een groot aandeel van het internationale succes van Nationale Opera & Ballet wordt geleverd door onze eigen zangers en dansers: het Koor van De Nationale Opera en de dansers van Het Nationale Ballet. Avond aan avond leveren zij topprestaties op het toneel van ons theater. Maar Nationale Opera & Ballet is meer dan een theater alleen. Vrijwel alles wat op het toneel te zien is, wordt in huis gemaakt in onze eigen ateliers. Daarnaast zetten we ons in om de opera- en ballettraditie door te kunnen geven aan volgende generaties via onze educatie- en talentprogramma’s.

Mede dankzij de steun van particuliere donateurs kunnen we al onze ambities waarmaken. Draagt u De Nationale Opera en Het Nationale Ballet een warm hart toe? Word dan donateur en ontdek de bijzondere wereld achter de schermen van Nationale Opera & Ballet.

Word donateur  Eenmalige donatie  Nalatenschap  Fonds op naam

BIJWONEN BALLETLES

In verband met mogelijke ontwikkelingen en maatregelen omtrent het Coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud van wijzigingen. Lees hier de meest actuele informatie.

 

DONDERDAG 29 OKTOBER

ONLINE BIJWONEN BALLETLES

In het kader van World Ballet Day kunt u online een balletles van dansers van Het Nationale Ballet meekijken. Houd onze social media-kanalen in de gaten voor de laatste updates.
 

BALLET ABC

In verband met mogelijke ontwikkelingen en maatregelen omtrent het Coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud van wijzigingen. Lees hier de meest actuele informatie.

 

MAANDAG 16 NOVEMBER 2020, 24 JANUARI 2021, 29 MAART 2021

Van arabesque tot plié: verdiep uw balletkennis op drie avonden. Hoe blijft een balletdanser in topvorm? Hoe noteer je een choreografie? Waar let je op bij een balletvoorstelling? U leert de basisbegrippen en ontdekt nieuwe manieren om naar dans te kijken. Vragen staat vrij. De cursusdocent introduceert diverse gasten met verrassende demonstraties. Het vervolg op de succesvolle eerste reeks van deze cursus, waarbij drie nieuwe onderwerpen worden belicht.

Locatie: Nationale Opera & Ballet
Tijd: 19.30-21.30 uur
Prijs: € 110 voor de drie avonden, introducés: € 125

Contactpersonen

Roos Bernelot Moens

Roos Bernelot Moens

Particuliere Fondsenwerving
De Nationale Opera

  06 14 609 453

  r.bernelotmoens@operaballet.nl

 

Nadja van Deursen

Particuliere Fondsenwerving
Het Nationale Ballet

  020 551 82 18

  n.vdeursen@operaballet.nl