Steun Het Nationale Ballet

Geniet u ook zo van onze voorstellingen? Veel trouwe balletliefhebbers steunen Het Nationale Ballet door Vriend of lid van een van onze Geefkringen te worden. Deze extra steun komt rechtstreeks ten goede aan de dansers en producties en levert een onmisbare bijdrage aan ons balletgezelschap.

En daar doen we graag iets voor terug! Voor Vrienden en Geefkringleden opent het gezelschap deuren die normaliter voor het publiek gesloten blijven en worden bijvoorbeeld ontmoetingen met dansers, exclusieve bezoekjes aan ballettrainingen en excursies georganiseerd.

Word donateur  Eenmalige donatie  Nalatenschap  Fonds op naam

ONDERSTEUNDE PROJECTEN

Talent: Junior Company

Uw bijdrage komt ten goede aan talentprogramma's, zoals de Junior Company van Het Nationale Ballet.

Lees meer

Producties: Dutch Doubles

Uw bijdrage komt ten goede aan verschillende producties, zoals Dutch Doubles.

Lees meer

Agenda

BIJWONEN BALLETLES

In verband met mogelijke ontwikkelingen en maatregelen omtrent het Coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud van wijzigingen. Lees hier de meest actuele informatie. 

 

DONDERDAG 29 OKTOBER

ONLINE BIJWONEN BALLETLES

In het kader van World Ballet Day kunt u online een balletles van dansers van Het Nationale Ballet meekijken. Houd onze social media-kanalen in de gaten voor de laatste updates.
(youtube.com/c/DutchNatOperaBallet)

BALLET ABC

In verband met mogelijke ontwikkelingen en maatregelen omtrent het Coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud van wijzigingen. Lees hier de meest actuele informatie.

 

MAANDAG 16 NOVEMBER 2020, 24 JANUARI 2021, 29 MAART 2021

Van arabesque tot plié: verdiep uw balletkennis op drie avonden. Hoe blijft een balletdanser in topvorm? Hoe noteer je een choreografie? Waar let je op bij een balletvoorstelling? U leert de basisbegrippen en ontdekt nieuwe manieren om naar dans te kijken. Vragen staat vrij. De cursusdocent introduceert diverse gasten met verrassende demonstraties. Het vervolg op de succesvolle eerste reeks van deze cursus, waarbij drie nieuwe onderwerpen worden belicht.

Locatie: Nationale Opera & Ballet
Tijd: 19.30-21.30 uur
Prijs: € 110 voor de drie avonden, introducés: € 125

Contactpersoon

Nadja van Deursen

Particuliere Fondsenwerving
Het Nationale Ballet

  020 551 82 18

  n.vdeursen@operaballet.nl

Stichting Nationale Opera & Ballet Fonds
rekeningnummer NL20 ABNA 0540179523 o.v.v. ‘Donatie Het Nationale Ballet’