Steun Het Nationale Ballet

Geniet u ook zo van onze voorstellingen? Veel trouwe balletliefhebbers steunen Het Nationale Ballet door Vriend of lid van een van onze Geefkringen te worden. Deze extra steun komt rechtstreeks ten goede aan de dansers en producties en levert een onmisbare bijdrage aan ons balletgezelschap.

En daar doen we graag iets voor terug! Voor Vrienden en Geefkringleden opent het gezelschap deuren die normaliter voor het publiek gesloten blijven en worden bijvoorbeeld ontmoetingen met dansers, exclusieve bezoekjes aan ballettrainingen en excursies georganiseerd.

Word donateur  eenmalige donatie  nalaten

Agenda

Bijwonen dagelijkse training

ZONDAG 26 MEI | 12.00 - 13.15 UUR | NATIONALE OPERA & BALLET

U kunt een besloten training van de dansers bijwonen in één van de balletstudio’s. Gratis toegang

Educatiematinee Het Zwanenmeer

DONDERDAG 23 MEI | 13.30 - 15.30 UUR | NATIONALE OPERA & BALLET

U bent van harte welkom bij de educatiematinee van Het Zwanenmeer. U ziet deze speciaal voor basisschoolleerlingen aangepaste voorstelling met een zaal vol enthousiaste kinderen die vaak voor het eerst ballet bezoeken.
Prijs: €20, introducés €30, inclusief een drankje

Rondleiding voor nieuwe Vrienden

ZONDAG 2 JUNI | 10.30 - 13.00 UUR | NATIONALE OPERA & BALLET

Rondleiding achter de schermen van Het Nationale Ballet voor nieuwe Vrienden. Na de rondleiding woont u in een balletstudio een ballettraining bij.
Gratis toegang

Choreographic Academy

VRIJDAG 21 JUNI | 19.30-20.30 | NATIONALE OPERA & BALLET

Exclusief voor Geefkring-Solisten en Prima Ballerina’s
Jonge choreografen krijgen drie weken lang de ruimte om aan een choreografie te werken, zonder de druk dat het moet resulteren in een voorstelling. Samen met de dansers van de Junior Company laten zij op de laatste avond zien wat er is gecreëerd.
Gratis toegang

Première Dansers van Morgen

DINSDAG 9 JULI | 19.00 - 22.15 UUR | NATIONALE OPERA & BALLET

In de eindvoorstelling van de Nationale Balletacademie, Dansers van Morgen, presenteren jonge talenten hun kunnen.
Zij dansen fragmenten uit klassieke en moderne choreografieën. Speciaal voor de Vrienden van Het Nationale Ballet wordt voorafgaand aan de première een exclusieve inleiding georganiseerd, waar onder meer de jonge dansers zelf, choreografen en artistiek directeur Ernst Meisner aan het woord komen.
Prijs: €45, introducés €50, inclusief een drankje

Vriendenreis Londen

WOENSDAG 2 T/M VRIJDAG 4 OKTOBER | LONDEN

Het ballet in Engeland, met de legendarische Cecchettitechniek en iconische founding fathers als Frederick Ashton, Ninette de Valois en Margot Fonteyn, heeft niet voor niets aandacht en onderscheidingen van H.R.H. Queen Elisabeth ll ontvangen. Een kort bezoek aan Londen laat de rijkdom zien van de ballettraditie van het oudste balletgezelschap Rambert Dance Company, het English National Ballet en het Royal Ballet, maar ook nieuwe ontwikkelingen zoals het baanbrekende Ballet Black, dat donker talent een podium biedt. Een bezoek aan de Royal Ballet School mag ook niet ontbreken.
Prijs: €795 p.p. Kosten balletprogramma €395

Lees meer

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie

Contactpersoon

Nadja van Deursen

Particuliere Fondsenwerving
Het Nationale Ballet

  020 551 82 18

  n.vdeursen@operaballet.nl

Stichting Nationale Opera & Ballet Fonds
rekeningnummer NL09 ABNA 0496 6196 40